-
Ναι αφου τα ξέρουμε..
Μας επαιρνε τηλεφωνο και σπιτι η γκομενα του και ενοχλουσε την μανα μου..
Μια φορα στα 12 με ειχε χτυπησει επειδη ειχα αργησει να παω για μαθημα και με χτυπουσε στην πλατεια που ηταν ολα τα παιδια και η φυλακας του σχολειου δεν του εκανε τιπτοα!!!
ουτε καν τον επιασε να του πει γιατι χτυπας!!
τωρα θα μου πεις τι μπορουσε να κανει και αυτην? αλλα γενικα εγω αν εβλεπα εναν μαντραχαλα 45 χρονων να χτυπαει ενα παιδακι 12 χρονων δεν θα αντεχα θα ραγιζε η καρδια μου.
μια φορα δεν του αρεσαν τα μαλλια μου πιο μικρη και μου τραβουσε τα μαλλια!!
Εντελως νευρα...
και οταν αλλαζαμε τα επιπλα στο σπιτι ειχαμε βαλει για ενα μικρο διαστημα την τηλεοραση στο δωματιο μου και καθοταν μεχρι της 2 το βραδυ και εβλεπε τηλεοραση και εγω τοτε ειχα σχολειο την επομενη μερα και ημουν αναγκασμενη να ακουω την τηλεοραση που την ειχε τερμα. και αν του εκανα παραπονο να την χαμηλωσει νευριαζε και με εβριζε και την εβαζε ακομα πιο δυνατα και μια φορα που φωναξα να την χαμηλωσει γυρναει και με βριζει και πεταει το τηλεκοντρολ κατω με δυναμη και κατεβασε τον γενικο απο το σπιτι επιτιδες επειδη φοβομουν το σκοταδι!!
οι μερες που ειχε τον τριανταφυλλοπουλο ηταν οι χειροτερες μου γιατι καθοταν ως της 3 το βραδυ και τον κοιταζε...
-
πω πω τι λες τωρα! αναισθησια!!!!! γιατι νμζεις τα κανει ολα αυτα? και τοσο δυστροπος ανθρωπος πως και βρικε γκομενα?
-
ασε ρε συ δεν ξερω... αναρωτιεμαι και εγω.
λεφτα δεν εχει.
ομορφος δεν ειναι.
γκομενα πως βρηκε?
αλλα τοτε ειχε λεφτα δεν του τα ειχε φαει ακομα ολα η γκομενα.. ε και το επαιζε μαγκας κτλ κλασσικα.
φυσικα η γκομενα τον παρατησε (σιγα μην τον κρατουσε και αυτην τετοιος που ειναι)
απλα η μανα μου συνεχεια λεει πως ο πατερας μου δεν ητανε ετσι παλια ηταν διαφορετικος αυτην τον αλλαξε..
λογικα θα του εκατσε στον λαιμο ο χωρισμος με την γκομενα και δεν θα μπορει ακομα να την ξεπερασει και ξεσπαει σε εμας.. τι να πω..
θυμαμαι πιο μικρη ελεγα και καλα να παιξω παιχνιδια στο κινητο του και κοιταζα τα μηνυματα του και ειχε..
τωρα που ειμαι γαιδουρα (που λεει ο λογος) δεν μπορω να του το παρω!!! θα μου πει εχεις και εσυ κινητο τι το θελεις το δικο μου?
:(
-
αλλη λυση δεν βλεπω απ το να του βρειτε αλλη γκομενα τοτε!
-
Βασικά θα του βρούμε καμιά με σπίτι να πάει να κάτσει σπίτι της να ηρεμίσουμε.
!!!!!
θα βάλω αγγελία.
-
βαλε αλλα να μην φανει συνοικεσιο να γινει ταχα μ τυχαια ερωτας κ ετσι
-
θα τον στείλω στο love bites αν ξαναγίνει και θα ζητήσω να βάλουν καμιά ξανθιά γκόμενα που του αρέσουν οι ξανθιές τους γεροτέτοιου ΅:Ρ
-
hahahahahaah παιζει ακομα το Lovebites?
-
χαχαχαχα οχι αλλα ελπιζω να ξανακανουν!!
περυσι ακου το ακυρο..
γυρναει και μου κανει.. εκανα email θα μου κανεις facebook?!?!?!
εε... δεν τρωγεται ο ανθρωπος καθολου!!
..