Να εισαι καλα oddserver, σιγα σιγα θα παρεις τον καινουργιο δυνατο εαυτο σου που θα ξερει τι θελει και θα εχει πυγμη και δυναμη σαν χαρακτηρας. Γιατι το βλεπω απο το ψαξιμο που εχεις κανει μεσα σου και θα δεις οτι σιγα σιγα θα κανεις αυτο που θες, που θα σε κανει εσενα να νιωθεις καλα χωρις να βαζεις τον εαυτο σου στη διαδικασια να κρινεται γιαυτο. Εγω πιστευω οτι το μονο για το οποιο ναι θα ελεγα καλα με κρινουν γιαυτο ειναι αν γινμουν κλεφτης,απατεωνας κτλ καθε ειδους παρανομια.. Απο τη στιγμη που σεβομαι τον διπλανο μου και την ελευθερια του ομως εγω τη δικια μου ελευθερια που εχω σαν ανθρωπος θα τη κανω οτι θελω.. Οι γονεις δε μας φεραν στο κοσμο για να τους ειμαστε υποχρεωμενοι στο φιναλε να ειμαστε οπως θελουν αυτοι. Να εισαι φιλε αυτος που θες και θα επιλεξεις, να κανεις πραγματα που θες και θα τα επιλεξεις εσυ (μιλαω για πραγματα της προσωπικης ζωης) και μη σε νοιαζει αν δεν αρεσει αυτο στο Τακη, στη Βασω, στη μανα και στο πατερα. Αλλοστε ποιος ειναι τοσο σωστος για να κρινει τη προσωπικη σου ζωη. Μη το παρεις οτι λεω για τη σεξουαλικοτητα σου μονο αλλα για ολα τα της προσωπικης ζωης. Να σκεφτεσαι τον εαυτο σου πρωτα και μετα τους αλλους σε πραγματα που αφορουν εσενα. Και ναι αν εσυ δε γουσταρεις κατι και πεις οχι δε συσαρεστεις πολυ κανεναν.. Αντιθετως αν λες ναι συνεχεια χωρις να το θες θα νιωθεις σαν πιεσμενος μεσα σου ολη την ωρα. Το εχω νιωσει και ακομα καποιες φορες το νιωθω, απο πρωτο χερι. Αλλα τωρα με ολο αυτο που συνεβη και περναω και αφου καταλαβα και οτι τελικα ολη τη χρονια αυτη και απο οταν ξεκινησα σχολη, οχι δεν ειμαι ευτυχισμενος το παλευω πολυ και ξερεις κατι? Οσοι με θελουν διπλα τους γιατι θελουν το Σπυρο οχι για τις επιλογες του στη ζωη του που μερικες μπορει να μη τους αρεσουν, θα ειναι διπλα μου. Για τους αλλου που θα κρινουν αυτα που κανω ειτε γιατι δε τους αρεσει ειτε γιατι η ζηλοφθονια θεριζει εδω στην Ελλαδα, δε θα προλαβουν καν να φερουν αποψη.... Θα τους \"πεταξω\" στην ακρη εγω. Προσπαθησε σιγα σιγα χωρις το φοβο μη δυσαρεστησεις κανεναν αλλα με το φοβο μη δυσαρεστησεις τον εαυτο σου και θα τα καταφερεις. Και κατι που ειδα και μου αρεσε: \"Ι DONT WANT TO BE DIFFERENT, I JUST WANT TO BE ME\".