βρε το καλο μου θελουν αλλα κακο βγαινει στο τελος...
Printable View
βρε το καλο μου θελουν αλλα κακο βγαινει στο τελος...
hgjnbm,mmhjhhgjhgj
Φιλε,μην μενεις πισω απο την ταμπελα σχιζοφρενεια-παρανοια και δεν ξερω εγω τι αλλο.Μη πιστευεις οτι διαφερεις απο τους υπολοιπους επειδη σου ειπανε καποιοι,οι οποιοι σιγουρα δεν ειναι πιο εξυπνοι απο σενα οτι "πασχεις".Ολοι μας εχουμε την σχιζοφρενεια μεσα μας.Δεν ειμαι ψυχιατρος ουτε ψυχολογος.Μπορω να αντιληφθω ομως οτι δεν εχεις αναγκη απο φαρμακευτικες αγωγες αλλα απο ηρεμια.Περνα με τα αγαπημενα σου ατομα καποιες μερες στη φυση ας πουμε και βγαλε απο το μυαλο σου τις λεξεις "σχιζοφρενεια" και "παρανοια",μιας και προσωπικα πιστευω οτι αυτες οι εννοιες σου προκαλουνε τα συμπτωματα που μας ανεφερες.Σου ευχομαι ολοψυχα να βρεις τον εαυτο σου το συντομοτερο.
Κ σε μένα έτσι γίνεται τι είναι οι αντίψυχιατροι;
Xωρις να ειμαι σιγουρη και ρισκαροντας να πεσω εξω, νομιζω αντιψυχιατροι ειναι αυτοι που υποστηριζουν οργανωσεις οπως cchr, πισω απο την οποια κρυβονται σαιεντολογοι, ουσιαστικα οι αντι-ψυχιατροι δεν ειναι γιατροι, απλα ειναι οσοι καταφερονται εναντιον των ψυχιατρων και της συμβατικης ιατρικης.. αντι-ψυχιατροι μπορει επισης να ειναι οσοι ασχολουνται με βελονισμο, ομοιοπαθητικη, γιογκα κτλ, υποστηριζοντας οτι αυτες οι μεθοδοι ειναι εξισου αποτελεσματικες με τις μεθοδους που χρησιμοποιει η συμβατικη (ψυχ)ιατρικη.. :)