γιαννη συμφωνω
Printable View
γιαννη συμφωνω
Μέσος όρος νομίζω ειναι τα 15cm
φαγώθηκες με το πάχος, το αφήνω κενό συμπλήρωσε το εσύ! χαχαχα
προβλημα για το πεος
ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ εχει δικιο το παιδι εχει κατω απ τον μεσο ορο και ΡΩΤΑΜΕ να μας πει το παχος και δεεεννν απανταειιι
ελα κ εσυ τωρα μπορει ο φιλος να εχει κομπλεξ με το θεμα.παντως το εχω διαβασει αυτο για το 12.5 ποντους μεσο ορο και μου εκανε εντυπωση.ασε που αισθανθηκα...μεγαλος.χαχαχα χα.
ε ναι φιλε μετραει το παχος.τι να το κανει η αλλη αν εχεις 20 ποντους καλαμακι?
το ανεκδοτο το ξερετε?
ειναι μια γκομενα με τον δικο τησ κ πινουνε καφε. και αυτη κοιταζε σε μια στιγμη το απειρο και χαιδευε το ποτηρι με την παλαμι προκλητικα...... ''τι κανεις εκει?'' λεει ο ετσι. ''ε ναι σκεφτομαι την π@#τσα του πρωην μου....''
''μα καλα την δικια μ δεν την σκεφτεσαι??????????????/''
(χαιδευοτας το καλαμακι η τυπισσα)
''ε την σκεφτομαι και την δικια σου.....''
χαχαχχαχ
Μπροκεν, καλό.................
Τώρα το παιδί είναι μια χαρά.
Το μήκος μην σε απασχολεί. Είσαι νορμάλ. Κοίτα να βρεις γυναίκα.
ρε μαγκα σορυ κ ολας εισαι 27 χρονων παλικαρι και ασχολεισαι με τετοιες ανασφαλεις??μια χαρα εισαι .προβλημα θα υπηρχε αν ηταν κατω απο 10..μην το σκεφτεσαι και προχωρα ανετα .και δεν θα ντρεπεσαι για τιποτα..να αγαπας τον εαυτο σου και προς θεου να ειχες πραγματικο προβλημα να πω οκ..εχω φιλο που του ειναι 9 εκατοστα και καθε μερα κανει σεξ με κοπελες και τις ικανοποιει μια χαρα..ουτε καν το σκεφτεται.ολα στο μυαλο ειναι..ξεχνα το απτην στιγμη που δεν εχεις προβλημα δεν θα το σκεφτεσαι