Πιστεύεις αφού μπόρεσα εγώ θα μπορούν και άλλες κοπέλες?
Printable View
Πιστεύεις αφού μπόρεσα εγώ θα μπορούν και άλλες κοπέλες?
Ναι σιγουρα δεν εισαι η μονη στον κοσμο...εισαι ομως μια σπανια περιπτωση και αυτο πρεπει να σε κανει πολυ περιφανη! Απο εμενα εχεις το απολυτο RESPECT!
Πως θα μπορούσα να τους πω πως κανένας δεν μπορεί να τους γαμήσει τη ζωή εκτός από αυτές τις ίδιες?
Μου λες respect και αυτό με κάνει να νιώθω θαυμάσια αλλά το μόνο που έκανα είναι να προστατέψω εμένα.
Jimmy εσύ? σε τι ψυχολογική φάση βρίσκεσαι?
Πιστευω οτι οσες φορες και να τους το πεις δεν αλλαζει κατι...αυτα γνωμη μου πηγαζουν απο μεσα μας....
Εγω ειμαι καλα, λιγο μπερδεμενος με την ζωη αλλα γενικα καλα, thanks for asking :)
Έτσι είναι. Αυτό το βλέπω από τον φίλο μου που είναι με ψυχωτικό σύνδρομο.
Μόνο αυτός μπορεί να βοηθήσει τον εαυτό του από τους γύρω του χρειάζεται μόνο την κατανόηση, την υπομονή και την αγάπη τους.
Σου εύχομαι να τα ξεμπερδέψεις γρήγορα όλα αυτά που σε μπερδεύουν!
Ο,τι δε λυνεται ?............κοβεται
Αυτο μου ηρθε μολις "σε διαβασα"
Εισαι αξια θαυμασμου που δε καθησες ''εξω απο τη πορτα να κλαις'' και εφυγες
Thank you!
Keep walking! ;)
Ό,τι δεν λύνεται... κόβεται!
Απίστευτη φράση! Μου αρέσει τρελά!
Ξέρεις τι σκέφτομαι? Οι άλλες κοπέλες που το κουβαλάνε μέσα τους και ζουν με αυτό πόσο άξιες έιναι? Πολύ πιο άξιες από έμενα πιστεύω.
Μακάρι να διαβάσουν το θέμα σου όλες οι κοπέλες που τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο και να βρουν μέσα τους τη δύναμη να το ξεπεράσουν όπως κι εσύ...
Μακάρι να έβρισκα και εγώ μια κοπέλα που έχει περάσει τα ίδια να μου έλεγε πως νιώθει. Δεν έχω συζητήσει ποτέ με κάποια που βίωσε τα ίδια με εμένα.
Με το να πιστεύουν πως αυτό δεν ξεπερνιέται με τίποτα και με το να μην με πιστεύουν πως είμαι πραγματικά καλά. Νομίζω πως αυτό που συνέβει έχει κάνει περισσότερο κακό στους δικούς μου παρά σε εμένα. Έχω φτάσει σε κάποια φάση να τους παρηγορώ για αυτό αντί αυτοί εμένα.
Εσύ έχεις επιλέξει τη μοναξιά ή έτσι ήρθαν τα πράγματα?
Ετσι ηρθαν τα πραγματα. Κοιταξε, είναι φυσιολογικό ν' αντιδρουν έτσι. Ο βιασμός δεν είναι και λίγο πράγμα. Αν συνεχίσουν έτσι εγώ θα σε συμβούλευα να πάρεις την γνώμη ειδικού...γι' αυτούς. Μπορεί ν' ακούγεται παράδοξο αλλά αν συνεχιστεί αυτό, μπορεί να σου κάνει ψυχολογικό κακό.
Κατ711 μπράβο σου πραγματικά που το έχεις ξεπεράσει. Προσωπικά δεν πιστεύω πως πρέπει να αναρωτιέσαι αν είσαι καλά... ίσως πρέπει να αναρωτιέσαι αν είναι καλά οι γύρω σου που σου δημιουργούν αυτό το συναίσθημα. Αντί να χαίρονται, σε κάνουν να νιώθεις ενοχές. Δυστυχώς στην εποχή που ζούμε κατακρίνουμε τα πάντα και προσπαθούμε να βρούμε παντού το στραβό. Αν δεν το ξεπερνούσες θα σου έλεγαν "έλα συνέχισε τη ζωή σου και ξεπερασέ το". Τώρα που αυτό έγινε, σε κάνουν να νιώθεις "μη φυσιολογική". Για μένα, η απάντηση κούκλα μου είναι πως αγαπάς πολύ τη ζωή για να τη χαραμίσεις λόγω μιας κακής στιγμής. Και για αυτό ΜΠΡΑΒΟ σου που συνεχίζεις να ζεις....είσαι πολύ δυνατός χαρακτήρας!
Ήταν πολύ ωραίο το να πάρω γνώμη από ειδικούς για αυτούς!!
Ναι, αγαπάω τη ζωή και αυτό θέλω να κάνετε και εσείς και σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά που λέτε.