Τίποτα τα δικά μου λέω πάλι, εννοώ τις συζητήσεις που κάνουμε με u2u και πως ουδέν κρυπτόν εφόσον μηλιτών. Τίποτα το υπερφυσικό. Στον ύπνο μας η στον ξύπνιο μας δεν έχει σημασία. Το καθεστώς πάντως με φοβίζει αφού δεν με εκπροσωπεί.
Printable View
Τίποτα τα δικά μου λέω πάλι, εννοώ τις συζητήσεις που κάνουμε με u2u και πως ουδέν κρυπτόν εφόσον μηλιτών. Τίποτα το υπερφυσικό. Στον ύπνο μας η στον ξύπνιο μας δεν έχει σημασία. Το καθεστώς πάντως με φοβίζει αφού δεν με εκπροσωπεί.
Ρε συ δεν σε πιανω...
Λυπάμαι. Είμαι μακριά για αυτό.
Δεν μου είπατε σας άρεσε ο γρίφος η αν τον εξεύρισκε κάποιος φίλος σας θα σας άρεσε περισσότερο; Πάω να τον κατοχυρώσω στη σχετική κρατική υπηρεσία αύριο στις 7 το πρωί... καλού κουκού.
Καλα βρε δεν σου πα να μην αλλαζεις τα μηνυματα?? Γιατι το κανεις συνεχεια αυτο?
Πρώτον δεν θα μου πεις εσύ τι θα κάνω, δεύτερον δεν άλλαξα τίποτα.
Άντε να το πάρει το ποτάμι;
Κοιτα φιλαρακο το δουλεμα αλλου.. το μηνυμα #16 ηταν αλλο αρχικα, επ αυτου σου απαντησα, κ μετα το αλλαξες.. κ το κανεις αυτο επαννειλημενα, σβηνεις, γραφεις.. στα ειπα κ στο αλλο το θρεντ.. ειναι απιστευτα σπαστικο αυτο.. αλλα δεν φταις εσυ.. φταιμε εμεις που ασχολουμαστε..
Ν τάξει φιλαράκο. Ότι πεις εσύ.
Επισης αν κοψουμε μια καρεκλα στη μεση, εχουμε δυο μισες καρεκλες!
Δεν περπατάει η καρέκλα!
Λολ κ αμα παρουμε μια μπαλα κ μετα μια δευτερη ποσες εχουμε παιδια??
-Δυυο !!
-Μπραααβο !!
Άσχετο πάλι με το θέμα αλλά σε συχωρώ γιατί είμαι καλό παιδί παρόλο που δεν είμαι mod-member.