Originally Posted by
Lacrymosa
Καλησπερα ανοιγω αυτο το θεμα μιας κ ειναι το νουμερο 1 που με απασχολει κ αυτο που με ανησυχει κ με χει αναστατωσει, εχει εδω κ ενα μηνα περιπου που παω απο το κακο στο χειροτερο οσον αφορα τη χρηση του διαδικτυου, πιστευω ειμαι εθισμενη, το αναγνωριζω αλλα δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο, μπαινω γυρω στις 15 ωρες την ημερα συνεχομενα κ παραμελω αλλες δραστηριοτητες, ξεχναω να φαω (καλα αυτο ειναι κ καλο για την περιπτωση μου), στραβωνουν τα ματια μου κ πιανεται η πλατη μου, εντωμεταξυ ανοιγω κ το πισι κ το λαπτοπ ταυτοχρονα κ μπαινω κ στα 2 κ οταν τα πρωινα λειπει η αδερφη μου παιρνω κ το δικο της, τα βραδυα ειμαι μεσα μεχρι αργα κ συνομιλω σε chatrooms κ δυσκολευομαι να κοιμηθω κ ακομη κ στον υπνο μου σκεφτομαι το διαδικτυο για να μην πω μολις ξυπναω ειναι το πρωτο πραγμα που κανω, εχω γινει απιστευτα νευρικη απο ολο αυτο, τις προαλλες τα παιξε το ρουτερ κ μου κοπηκε το dsl για 10 λεπτα κ ημουν σε φαση να κανω εγκλημα εχω παρατησει κ το διαβασμα κ τα παντα εχει περασει κανεις κατι παρομοιο? εχει τυχει κ φορα να ειμαι μεσα 23 ωρες