Originally Posted by
RainAndWind
Παρόλο που είναι γενναία η απόφαση για συγγνώμη, καλύτερα θα ήταν η επίγευση του καβγά από τη μεριά της άρκτου να διατηρηθεί. Θέλω να πω για το κορίτσι αυτό, την άρκτο, πως παρ' όλο που αρκετές φορές με έχει κράξει, λολ, την εκτιμώ, έχω την εντύπωση ότι είναι άτομο "πειραγμένο από τη ζωή", δλδ όχι απροβλημάτιστο, δεν είναι πειραγμένο στην ακεραιότητά του. Λάκρυ φέρθηκες σκατά, μπήκα να σε κράξω να σου πω την αλήθεια και να εκφράσω τη συμπαράστασή μου στο αρκουδάκι, δεν έχω διαπιστώσει να αδικεί άτομα, να παρασύρεται σε ακρότητες, ούτε από την άλλη μεριά να "φωνάζει" για συμμαχίες. Αυτό δείχνει ακεραιότητα, προσωπική μου άποψη. Είναι μεν γενναία η συγγνώμη σου, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο είναι χρήσιμη σε σένα, για απενοχοποίηση και πόσο στην άρκτο, για δικαίωση, πόσο ενδιαφέρει καθεμία η δικαίωση, σε τι ποσοστό, κτλ, όλα αυτά παίζουν ανάλογα με τα άτομα και τις συνθήκες της ζωής τους. Κάτι συγχωρετέο τη μια μπορεί να μην είναι συγχωρετέο την άλλη.
Αν γενικά παίζεις τόσο βρώμικα και στην προσωπική σου ζωή είναι σίγουρο πως δε θα σε διάλεγα για παρέα. Η "αύρα" που αφήνει το κάθε άτομο σε ένα φόρουμ είναι μεν εξαρτώμενη από πολλούς παράγοντες, αλλά το λίγο της παρουσίας με το πολύ της έπαρσης, σε σύγκριση με το πολύ και σταθερό της άρκτου με κάνει να οδηγούμαι στο να σου δηλώσω ότι δεν αφήνεις και πολλά περιθώρια ένα συγγνώμη να γιάνει τα πάντα. Το έκανες για να ξαλαφρώσεις, well done. Πέρα απ' το ξαλάφρωμά σου υπάρχει ένα πλάσμα που έχει προιστορία πολύ μεγαλύτερη από τη δική σου στον πόνο και που για μένα δεν μπορεί μια απλή συγγνώμη να του ξαλαφρώσει ό,τι του αφαίρεσες. Έτσι το βλέπω, διαβάζοντας πίσω από τα λόγια και των δυο σας.