σου εύχομαι καλό ταξίδι και ολα να πάνε καλά .
Printable View
σου εύχομαι καλό ταξίδι και ολα να πάνε καλά .
Άννυ να μη φοβάσαι και προσπάθησε να μην το σκέφτεσαι. Όλα θα πάνε μια χαρά! Πάρε και κανένα περιοδικό μαζί σου, ή ένα ωραίο βιβλίο για να απασχολείσαι και δεν θα καταλάβεις πώς θα περάσει η ώρα. Καλό ταξίδι, να περάσεις καλά και θα περιμένω τα νέα σου!
Νικολέτα
γεια σας και παλι..τσιμπουρι σας εχω γινει...
λοιπον πηγα απο λαρισα αθηνα,απο αθηνα χιο,απο χιο μυτιληνη, απο μυτιληνη θεσ/νικη και απο θεσ/νικη λαρισα μεσα σε μια βδομαδα και δεν επαθα τιποτα...αν εξαιρεσουμε οτι αγχωνομουνα πριν ξεκινησουν τα ταξιδια.χαιρομαι πολυ που πηγαν ολα τοσο καλα και θελω να πιστευω οτι απο εδω και περα δεν θα φοβαμαι τοσο να μπω σε μεσα μεταφορας.
νικολετα χρονια σου πολλα κιολας σε σκεφτηκα εκεινη την μερα αλλα δεν μποροθσα να σου στειλω.επισης και στον lupus χρονια πολλα για χτες.ελπιζω να ειστε ολοι καλυτερα:D
Αννυ καλησπέρα.
Χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά!!! Είδες; Όλα είναι στο μυαλό μας τελικά! Ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου και που με θυμήθηκες! Και σε σένα χρόνια πολλά αννούλα, και να είμαστε πάντα καλά, να μιλάμε για τέτοια ευχάριστα πράγματα. Όλα θα πάνε καλά
Νικολέτα;)
αννυ μου καλως ηρθες και ευχαριστω για τις ευχες σου.. και εγω χαιρομαι που ολα πηγαν καλα αλλα πανω απο ολα χαιρομαι για μια ακομα αποδειξα οτι ολα στο μυαλο μας ειναι και οσο ακατορθωτα και αν φαινονται ειναι τοσο απλο να ξεπεραστουν.. ευχομαι απο εδω και περα ολα να πανε στη ζωη σου απο το καλο στο καλυτερο και να δινεις και εσυ κουραγιο με τη σειρα σου σε ολους εκεινους που το εχουν αναγκη και βρισκονται στην αρχη αυτου του δυσκολου δρομου....
Geia xara! tha ithela na po ena bravo sthn annu gia to tharos ths. eimai kainourios sthn parea kai mena mou dhmiourgoun aforhto aghos kai fovo ta taksidia edw kai 7 xronia. eimai 25 kai to lathos mou htan oti apefeyga ta taksidia kai protimousa na meinw sth thessaloniki pou zw. etsi omws synthrousa kata kapoio tropo tous fovous mou. den xalase kai kosmos omws. ola ayta einai dokimasies. tha ta yposteis mexri na pareis to tharros na ta antimetwpiseis! pistepse me einai pooooly dyskolo ayto alla tha ginei apo olous kapoias stigmh. eis to epanidein!
Μέσες άκρες πραγματικά.Quote:
Originally posted by demi
Είναι σαν να τα έχω γράψει εγώ...
Φιλιά!!!
Άν θες την γνώμη μου άννυ μην το αφίσεις έτσι πήγαινε σε κάποιον ειδικό και μην το δείς ως taboo γιατί όσο πιο νωρίς το κοιτάξεις τόσο το καλύτερο πίστεψε με.
Αν έχεις πάει ήδη τότε οκ. :)
γλυκεια μου αννυ διαβαζω τα μνματα σου κ μουρχονται δακρυα γιατι περναω τα ιδια δ εχω να σου πω κτ ιδιαιτερο οτι λες εσυ στον εαυτο σου λεω κ γω,απλα στελνω αυτο το μνμ για να σου πω οτι κ εγω εδω ειμαι στα ιδια κ προσπαθω καθε μερα κ πεφτω κ ξανασηκωνομαι<κ τελικα εχεις δικιο κανεις που δ τοχει περασει δ το καταλαβαινει.κανεις ουτε καν οι γονεις σου>θα τα καταφερουμε.θυμισου καποτε μπορουσαμε κ εγω κ συ κ πολλοι αλλοι,οποτε μπορουμε να τα ξανακαταφερουμε,το εχουμε κανει ηδη στο παρελθον.ευχομαι να συνεχισεις να το ελεγχεις