ναι ωραιο ειναι αλλα κ τρομαχτικο ταυτοχρονα.. εσενα σου μιλαει κανεις? οσο για το ξυλο, δεν ειναι οτι αμα πηγαινα δεν θα επεφτε, απλα αμα πηγαινα μπορει να ετρωγα κι εγω καμια αδεσποτη, αυτο λεω..
Printable View
ναι ωραιο ειναι αλλα κ τρομαχτικο ταυτοχρονα.. εσενα σου μιλαει κανεις? οσο για το ξυλο, δεν ειναι οτι αμα πηγαινα δεν θα επεφτε, απλα αμα πηγαινα μπορει να ετρωγα κι εγω καμια αδεσποτη, αυτο λεω..
ναι σιγουρα ειναι τρομακτικο αλλα σιγα σιγα θα εξομαλυνθει.εγω φωνες δεν ακουω εχω ατοφια ψυχωση
τι ειναι ατοφια ψυχωση? αχ ρε δημητρη που τις βρισκεις αυτες τις ορολογιες? δλδ εσυ εχεις αρνητικα συμπτωματα? εδω παντως μια χαρα γραφεις
εγω δεν μπορω να ακουω για υπογραφες ταραζομαι
τι εννοεις? ποιος μιλησε για υπογραφες? αχ παλι δεν σε πιανω
σορρυ που σε πρηζω βραδιατικα αλλα ακομη δεν εχω καταλαβει τι σκατα ψυχωση ειναι αυτη που εχεις, λες φωνες δεν εχεις, παρακολουθησεις ουτε, αρνητικα ουτε, δλδ τα βασικα συμπτωματα της ψυχωσης δεν τα εχεις, κ λες μετα οτι δεν σ αρεσει να υπογραφεις, οκ κ μενα δεν μ αρεσουν τα μακαρονια, που κολλαει αυτο με την ψυχωση? μηπως λιγο τα χεις μπερδεψει? μηπως να πηγαινες κ σε ενα δευτερο γιατρο να παρεις μια δευτερη γνωμη?
δεν με πριζεις καθολου αλλα δεν ειναι οτι δεν με αρεσει να υπογραφω η να ακουω για αυτες απλα,εγω ειμαι τρελος κανονικος σε οτι αφορα υπογραφη ειναι το παθολογικο μου κολημα κατι σαν να με πιπιλιζει το μυαλο και το σκεφτομαι συνεχεια
καταλαβα.. προσπαθησε επομενως να το αποφευγεις οσο γινεται!
καμια ιδεα για το πως να το αποφευγω?εγω παντως σου προτεινω να μην της μιλας της νταιζης
δεν της μιλαω εγω, αυτη μου μιλαει.. οσο για τις υπογραφες που λες, τι μπορεις να κανεις, λοιπον μπορεις να κανεις μια εξουσιοδοτηση να υπογραφει καποιος αλλος εναντι εσου, κ μενα μου την σπαει η γραφειοκρατια κ η χαρτουρα, ειναι απελπιστικη η κατασταση με τα κωλοχαρτα στην Ελλαδα, αλλα οχι σε τετοιο βαθμο οπως εσυ