Κάτσε, μιλάς για αυτό το nick μόνο η και για τα άλλα 16?
Printable View
εχω λαβει και προσβλητικα μνμ και αηδιαστικα οταν πρωτο μπηκα που ειχε να κανει με την σεξουαλικη μου κακοποιηση .Ενας απο τους λογους που θελησα να φυγω τοτε Και 2 μελη με κρατησαν να μην το κανω Ξεκινησα πραγματικα με σκοπο να πω τις εμπειριες μου ,και οπου μπορω να βοηθησω με αυτα που ειχα ζησει μεσα σε εθελοντικες ομαδες για κακοποιηση γενικα . Αλλα !!
ουτε εμενα μου χει ερθει ποτε απειλητικο μνμ γιατι τι πρεπει να κανω για να εχω κ εγω απειλητικα μνμτα γαμω
Soft, μήπως θα ήταν καλύτερα ν' αποχωρήσεις από τέτοιου είδους φόρουμ; Γιατί αυτό που περιγράφεις είναι πραγματικα αποκρουστικό...Και μένα με έχουν χτυπήσει επάνω σε προσωπικά προβλήματα και αηδιασα με το ανθρώπινο είδος γι' αυτό φρόντισα σιγά σιγά και μείωσα την συμμετοχή μου στο φόρουμ. Παρεπιπτόντως είχα δεχτεί και γω απειλιτικό μήνυμα από το μέλος fallen angel που δεν είχε ούτε αυτό ποστ στο ενεργητικό του και με απειλούσε να μου γκρεμίσει το σπίτι. λολ
το μονο που χω παρει ειναι απο καποιον που μ λεγε ''ελα να με βρεις εχω λυση για τα προβληματα σου''.
αμα μου λεγαν για την κακοποιηση μου θα τους ειχα βρει και θα τους ειχα κοψει το λαρυγγι
τιποτα δν ειναι δυσκολο αρκει να εχεις υπομονη και ακρες λεω εγω τωρα
μερικα γελοια ανθρωπακια και ειδηκα χυδαια οπως το πες εχω μαθει απ την εμπειρια μου στην ζωη πως αμα δεν ασχοληθεις θα σε μαμησουν στην κυριολεξια οποτε αμα σου κανει κατι κανεις πες το σε μενα και θα δουμε τι θα κανουμε
Απειλητικα δεν εχω δεχτει, εχω δεχτει ομως πεσιματος/ σεξουαλικης παρενοχλησης/ "θελω να σε γ@%$ω" κτλ απλα δεν δινω σημασια σε πουροτηνειτζερς οσο για απειλητικα παλιοτερα ημουν σε ενα αλλο φορουμ κ μια πορωμενη με τον παο μαλωναμε τεσπα για ομαδες κ αρχισε να με απειλει οτι θα με σπασει στο ξυλο, θα μου κοψει τον κωλο, θα μου κανει ανταυγειες κτλ, οκ την λεω αυτη ειναι η διευθυνση μου ελα οποτε θες να δουμε να τα πουμε απο κοντα, ακομα ερχεται