μηπως να πας να τρεξεις 3-4 χιλιομετρα, να σου βγει η γλωσσα εξω, να αποφορτισεις την ενεργεια σου?
Printable View
μηπως να πας να τρεξεις 3-4 χιλιομετρα, να σου βγει η γλωσσα εξω, να αποφορτισεις την ενεργεια σου?
ευχαριστω για τις απαντησεις σας οσο βλεπω πως κ αλλοι ειναι χαλια νιωθω ακομα χειροτερα γιατι ετσι δεν με κοιταει κανεις δν μπορω να ανασανω δν εχω ορεξη να ζησω σημερα. ρεμ με τακουνια πως να τρεξω θα παθω διαστρεμα , ουτε αισθηση του χιουμορ δν εχω σμρ
...έλα μπειμπι μη στεναχωριέσαι...:(
Γράφε εδώ συνέχεια πως νιώθεις, βγάλτο από μεσα σου, ρίξε και κανένα βρισίδι έτσι όπως μόνο εσύ ξέρεις και θα περάσει και αυτό...:)
Δεν καταλαβαινω, γιατι δεν θες να σαι καλα? Που δεν ανηκεις, και που ανηκεις οταν εισαι ασχημα??! Εγω προσπαθω αυτη την κατασταση ενθουσιασμο και ενεργειας που περιγραφεις να την εχω οσο το δυνατον περισσοτερο...Quote:
θυμαμαι και ειμαι σιγουρη πως προχτες ΟΛΗ μερα και παρασκευη ημουν στην τσιτα ειχα τρελλη ενεργεια ημουνα πολυ αισιοδοξη και περπατουσα τρεχοντας στον δρομο βλεποντας το παραμικρο με ενθουσιασμο ημουν καλα και δυνατη και ξαφνου σκεφτηκα χτες πως δεν θελω να ειμαι καθε μερα ετσι καλα. αμα ειμαι δεν ανηκω πουθενα.
Και μην ξεχνας... εχεις ατομα που ειναι σαν "οικογενεια" οπως εχεις δηλωσει ...
haldol αυτο με κραταει
+1 για να χωσει βρισιμο η Broken !!!!!
γενικης αιτιολογιας βρισιμο, δεν νομιζω να εχει μπαν :ΡΡΡΡ
εκτος αν σκοπευεις να βρισεις καποιον απο δω μεσα...
oχι δεν θελω να σας βρισω αλλα και παλι θα ναι αισχρο δεν ξερω .... αρμοζει σε κοριτσια? αμα σοκαριστει κανεις
Δε νομιζω να σοκαριστουμε Broken ..... Εκφρασου ελευθερα =P
broken mpes sto chat και βρισε
α ναι , καλα λεει ο λοστ.
παμε στο τσατ να μας βρισεις:Ρ