μμμ....αυτο εσυ το εφτιαξες μονη σου?ασχολησε γενικα? αυτες οι φορμες σαν κολαν κανουν δουλεια?
Printable View
μμμ....αυτο εσυ το εφτιαξες μονη σου?ασχολησε γενικα? αυτες οι φορμες σαν κολαν κανουν δουλεια?
Γενικα εχω διαβασει καποια βιβλια για σπιτικα καλλυντικα και απο εκει και περα κανω δικους συνδυασμους,με βαση αυτα που εχω διαβασει.
Γενικα δεν μου αρεσει να χρησιμοποιω χημικα πανω μου.
Για κολλαν και τετοια δεν ξερω.
Broken Doll, αυτές οι κρέμες απ' ότι ξέρω δεν κάνουν τίποτα. Απ΄ότι ξέρω όμως υπάρχει μια καλή του dior για την κυτταρίτιδα που όντως κάνει δουλειά. (δυστυχώς δεν θυμάμαι το όνομα) Πάντως, όντως το κρύο νερό είναι πολύ καλό για σύσφιξη.
Καμμια αντρικη υπαρχει ? Γιατι σπαει το δερματακι μου τελευταια απο τα ξενυχτια !
( =P )
Για το πρόσωπο ή για το σώμα εννοείς;
Σιγα μην καθομαι να βαζω κρεμες ρε !
Νταξ στον αντρα ειδικα το θεωρω εντελως μετροσεξουαλ
Γενικα δεν μαρεσει η υπερβολικη ενασχοληση με την εξωτερικη εμφανιση τοσο σε αντρες οσο σε γυναικες, σε γυναικες εστω ομως το καταλαβαινω περισσοτερο αλλα στους αντρες ....
κοριτσια εχουμε κ λαδι βιολογικο εδω οποια ενδιαφερεται να κανει σοβαρη δουλεια με τισ κρεμεσ πιστοποιημενα ολα!!!
Ποιος σε ξεπλενει απ το λαδι μετα ..........
τα παντα ολα ποιοτητα ΑΑ :)
αν μπορειτε πειτε μ λιγο και στο αλλο θεμα που ανοιξα με την βλεφαροπλαστικη
Tο λάδι πλακα πλακα αποτελει την καλύτερη βάση για προιόντα περιποίησης. Εγώ εχθές πήρα μια κρέμα απολέπισης με βάση την ελιά, παρα πολύ καλή, άφησε το δερματάκι μου πολύ απαλό.