Originally Posted by
Dust
Νηπενθες, σε ευχαριστω και σενα για τις συμβουλες σου. Απο τοτε που το επαθα αυτο πηγα μια φορα στο νεκροταφειο αλλα το μονο που εκανα ηταν να κλαιω και να του λεω γιατι εφυγες ρε παππουλη τοσο νωρις και διαφορα παρομοια. Θα δοκιμασω παντως και ελπιζω να με βοηθησει και αυτο. Ουτε εγω δυστυχως πηγα στην κηδεια του δικου μου παππου καθως ημουν μικρος και η μητερα μου ηθελε να τον θυμαμαι οπως ηταν ζωντανος και να μην εχω εικονες στο μυαλο μου με τον παππου μου πεθαμενο και ετσι δεν με πηρε μαζι της.Τωρα αν αυτο ηταν καλο εντελει δεν ξερω καθως τωρα εγω λυπαμαι πολυ που δεν ημουν εκει τοτε καθως και στο νοσοκομειο τις τελευταιες του ωρες πριν πεθανει. Και για το αλτσχαιμερ ποσο σε καταλαβαινω. Το εχω ζησει και εγω.Απιστευτα ψυχοφθορο. Λιγους μηνες μετα τον θανατο του παππου μου, η γιαγια μου(η γυναικα του) αρχισε να εμφανιζει τα πρωτα σημαδια της ασθενειας και σιγα σιγα αρχισε και αυτη να σβηνει μεχρι που 11 χρονια μετα το θανατο του παππου μου πεθανε και αυτη σε ηλικια 72 χρονων.Ατιμες αρρωστιες :(