θα ορμησω!!!!thanks για την εμψυχωση!!!!
Printable View
Στ'αλήθεια τώρα,περιμένεις με πεσίματα σε καφετέριες να βρεις γκόμενα;Δεν έχεις την παραμικρή πιθανότητα έτσι και δεν παίζει ρόλο το ότι είσαι αλλοδαπός.Εγώ θα σου πρότεινα να την πέφτεις μονο σε αλλοδαπές,εκεί κάτι μπορεί να κάνεις,μιας και οι Ελληνίδες είναι οι πιο δύσκολες γυναίκες του κόσμου για γνωριμία.
εισαι λαθος λιγο...δεν εχεις δει ποτε αγορια να την πεφτουν σε κοπελες σε καφετερειες η club?μια μερα που ειχα βγει για καφε ηταν μια παρεα αγοριων που την επεσαν σε κατι κοπελες σε ενα τραπεζι και πηραν αριθμους κινητων και στο τελος εφυγαν μαζι με τις κοπελες...και πολλοι φιλοι μου εχουν βγαλει γκομενες ετσι.....πιστευω πως υπαρχουν πολλες κοπελες που περιμενουν κινηση απο τους αντρες αλλα πρεπει να ξερεις που πας,αμα σε κοιταει η αλλη και σε φλερταρει ορμας!!!δεν εχω προβλημα με την καταγωγη καποιας κοπελας απο οπου και να ειναι αρκει να μιλαει καλα ελληνικα και υπαρχει επικοινωνια και να μου αρεσει εξωτερικα...να πω την αληθεια μια διαφορα την βλεπω σε σχεση με τις Ελληνιδες και τις γυναικες στο εξωτερικο, αλλα δεν ειναι ολες οι Ελληνιδες τοσο κακιες οπως τις παρουσιαζουν πολλοι Ελληνες
Ναι έχω δει αλλά όχι σε ελληνίδες κοπέλες.Άσε που στα περισσότερα μαγαζιά συνήθως οι περισσότεροι είναι άντρες.
Αφού λοιπόν μπορείς να κάνεις σύγκριση μεταξύ ελληνίδων και ξένων γυναικών,μάλλον θα καταλαβαίνεις κι εσύ ότι δεν υπάρχει καμία σύγκριση.
βλακείες λες φίλες. άκου είμαστε δύσκολες.γιατί να είμαστε; ανάγκες δεν έχουμε εμείς; απλά ίσως κάποιες να είναι επιλεκτικές. φτάνει δηλαδή με την καραμέλα οι ελληνίδες είναι δύσκολες. αηδία κατήντησε.εμένα προσωπικά ούτε που μου την πέφτουνε στις καφετέριες. μάλλον οι έλληνες άντρες είναι κότες.
Κοπελιά μην το κουράζεις το θέμα.Όποιος έχει βγει εξωτερικό ή έχει γνωριμίες με αλλοδαπές γυναίκες διαπιστώνει αμέσως τις διαφορές,τόσο σε εμφάνιση όσο και σε προσωπικότητα και θηλυκότητα.Και το 'επιλεκτικές' που γράφεις είναι λίγο.Αηδία έχετε καταντήσει εσείς.Εδώ ακόμα για σας το θέμα σεξ είναι ταμπού,τί άλλο να πούμε;
για δώσε ορισμό του "δύσκολη" και "εύκολη"...