χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχα χαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχα
Printable View
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :) :) :) :)
το πιασες γατα
Post Mortem αν ήσουν Θεσσαλονίκη, θα σ' έπαιρνα να βγούμε αλλά κρίμα! Εγώ με μαμά ή με μπαμπά και συγγενείς. Ευτυχώς που φέτος υπάρχει δέντρο και ομορφαίνει την ατμόσφαίρα!
Θα ήθελα να κάνω Πρωτοχρωνιά στο Σάλτσμπουργκ, στην όπερα ακούγοντας Μότσαρτ, μετά δέιπνο σε ωραίο εστιατόριο και μετά ολονύχτιο σεξ και φυσικά όλα αυτά φουλ ερωτευμένη.
Και μετά ξύπνησα... Ας βολευτώ με κάνα κοψίδι στο χωριό και ας αφήσω τα όνειρα χειμερινής νυχτός.
Ναι postmodern αθηνα ειμαι φιλε!!!
ωχχχ ρομπα εγινα,συγνωμη Postmodern !!!!!!!
Αγαπητη!!!!!!
ειμαι καινουργιος εδω και ακομα μαθαινω :D
Λοιπον για αρχη,θα φαω,θα γελασω οσο μπορω μεχρι να κοκκινισω και να μην μπορω αλλο!
Στην συνεχεια θα κανονισουμε 10 ατομα να παμε σε ενα κλαμπακι εχουμε κλεισει 3 μπουκαλια οποτε αγαπητη PostModern θα περασω παλι καταπληκτικα!
Θα γελασω,θα κανω χαβαλε,θα χορεψω και με τα πολλα επειδη με βλεπω μετα κομματια να παρω και το κρεββατι μου στο κλαμπ!! αχαχαχαχαχαχαχαχ
μπα!!!! Με βλεπω μεχρι το πρωι να περναω καταπληκτικα,υστερα θα κοιμαμαι για 2 μερες αλλα σιγα καλο θα μου κανει!!!!!
χαχαχαχαχαχαχ καλη φαση ειναι,αποτι θυμαμαι σε ενα κλαμπ στο μπουρναζι εχει και κρεβατι oriental αλλα δεν θελω να παω και να ακουω συνεχεια ντιρι νταχτα ντιρι ντιρι νταχτα αιντε κλπ
θελω να ακουσω και κανενα πιτμπουλ κλπ
Οποτε...το αμαξι το αφηνω σπιτι εννοειται και υστερα θα βρουμε και τροπο να παμε και στο κρεβατι...σιγα εδω θα κολλησουμε !!! χαχαχαχ
α και για το φαι οταν μαζευτουμε λεω να κανω και κανα γλυκο!!!!!!!!!!
κορυφη ειμαι στα γλυκα πως και δεν ειμαι χοντρος ειναι η απορια πολλων !!!
και εγω τους απαντω αν ειναι να τα πληρωνατε και εσεις καθε φορα θα εισασταν ΣΙΛΟΥΕΤΕΣ ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ