χαχαχα πολύ καλό :D σοβαρά τώρα driver πιστεύεις ότι κάποιος μπορεί να πάρει στα μη-σοβαρά αυτό που λες;
Printable View
Ξεκινάω απο τώρα εντατικές προπονήσεις, δύναμης, τεχνικής, εκρηκτικότητας, αντοχής και ''πληροφόρησης'' :o για κάθε αντίπαλο...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...402#post314402
.................................................. ................ :rolleyes:
best of 4.15 και μετά
http://www.youtube.com/watch?v=DkQ_UJ83Ao8
δεν εισαι στα καλα σου εσυ..καθολου ομως.
οποιος σου την πεφτει ειναι και φιλος μου ετσι?φιλους εχω εξω στην ζωη μου οχι εδω!αρα λοιπον θα σε απογοητευσω και θα σου πω οτι εσυ εχεις γοητευσει κατα αυτο τον τροπο τα μελη εδω..
δεν μου λες τι τοσο τραγικο σου ειπα εγω εκεινο το πρωι?σου ειπα οτι αν θελεις και ενδιαφερεσαι πραγματικα να βοηθησεις το μελος λακρυ θα μπορουσες να το κανεις με προσωπικο μηνυμα και οχι να αναμασας "α ειχε θεμα με το σκανκ" "λειπει μερες" ευτυχως δεν μας θυμησες και την πιπα,φανταζομαι και αυτη θα θελει να το ξεχασει!αυτο λοιπον!το τοσο ποταπο κατα την διαχειριση!
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
υστερα οδηγε μην ανοιγεις τετοια θεματα οταν απο μονος σου τα δημιουργεις,αν επειδη καποιος διαφωνει μαζι σου να τον βριζεις σε 3 θεματα ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ!!
Άμα τιμάς τις φούστες που φοράς .......say the magic word ''yes......i accept the challenge''....
ποιό μέλος του το ''σηκώνει'' να την λέει σε όποιονδηποτε (εντάξει όχι και ακριβώς οποιοδήποτε π.χ. τύπου μέλους αλά PETRAN, ο οποίος μπορεί να σε κάνει με τα ''κρεμμυδάκια''..........ααααα ναιιιί....θα μου πείς, με τον PETRAN είμαστε φίλοι και εξάλου δεν γράφει χαζομάρες...... ) και μετά να μπαίνει στον χορό και η παρέα.....οοοοο yes!!! κλασσικό bully style......
Αν ΔΕΝ είναι....πρέπει να γίνει, καθώς έχετε κοινά ενδιαφέροντα.......
άντε να σου μιλήσω σοβαρά και με σεβασμό....
1. δεν είχαμε ξαναμιλήσει ποτέ
2. δεν αναφέρθηκα σε εσένα
3. όταν μου έκανες την πρώτη ερώτηση σου απάντησα σοβαρά και με σεβασμό..
4. δεν είπα καν χοντράδα για την Λάκρυ ή γενικώς...ακόμα και ''φλωριά'' να φαίνονταν στα μάτια σου αυτά τα μηνυματά μου για την Λάκρυ, δεν νομίζω πως έπραξες και πολύ σωστά...αμα ήταν έτσι εγώ διαβάζω 20 μηνύματα μελών την ημέρα και τα 15 π.χ. μπορεί να μου φανούν μαλακίες και ''φλωριές'' ,και σύμφωνα με την δικιά σου λογική θα έπρεπε να τους προσβάλλω όλους αυτούς....
γι αυτούς τους λόγους τα πήρα στην κράνα και αντέδρασα έτσι όπως αντέδρασα (αν μου είχες πεί το ίδιο νόημα με -φιλικό- χιούμορ, τότε δεν θα είχα κανένα πρόβλημα...)
δεν σε είπα χοντρή..σε είπα βοοειδές με την ένοιαα του μπουου μουου(έγραψες εσύ στην αρχή ουουου και εγώ μετά μπούου)
για το τριχωτή είπες εσύ '' είσαι μια τρίχα στα μ...'' και εγώ είπα '' είμαι μία απο τις δισεκατομμύρια που κρύβοντε σε αυτήν την άβυσσο''...
εγώ προσωπικά θα πάω αυτές τις μέρες για να ''ξεδώσω''....κάποιες άλλες π.χ. που το όνομα τους αρχίζει απο d δεν το κόβω να πηγαίνουν για πολλές δεκαετίες ακόμα.....
οι ουρανοξύστες είναι ψηλά κτίρια, σταθερά στο μέγεθος........έτσι ??? ή κάνω λάθος??
σκατάκιααα! (inside your ugly -hairy- colon)
ANYBODY ELSE??? COMMON,... DONT BE AFRAID!!!!!!
όχι έτσι....αλλά κάπως έτσι...
http://www.youtube.com/watch?v=isCiriNuHkE
ΥΓ: REMEDY!! ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΕ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΗΝ ΩΡΑ? (δεν πιστεύω να διαβάζεις ΟΛΑ μου τα μηνύματα μπας και βρείς και καμιά μαλάκία μου (όχι ότι δεν έχω γράψει και αρκετές....) και μου καταφέρεις ένα χτύπημα ) όσοι θέλετε να κάνετε το ίδιο, κοιτάξτε εδώ για να μην αργοπορείτε http://www.e-psychology.gr/forum/member.php?8801-Driver
Εφόσον δεν με ξαναενοχλήσεις, σταματάω εδώ και δεν σε ξαναπειράζω σε κανένα άλλο θέμα, ''δίκαιο'' και ''σωστό'' μέλος REMEDY.
δεν ειχα κανεναν σκοπο να σου ξανα-απαντησω γιατι οσα εχεις γραψει μεχρι τωρα, μου προκαλουν απαλευτη βαρεμαρα..
αλλα επειδη δεν μου αρεσε ο συσχετισμος (του μπακαλη) "αν δεν με ενοχλησεις δεν σε πειραζω", σου απαντω οτι εισαι μπαι φαρ το πιο κενο μηνυμα του φορουμ...
δλδ...μιλας εδω και ωρες, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΕ.
δλδ, πιο βαρετος, πεθαινεις.....
αν αποφασισες να κανεις πολεμο δια της βαρεμαρας των υπολοιπων, ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!
ξεκουρασου.
εισαι πραγματι το πιο βαρετο μελος εβερ...