Quote:
Originally posted by Μιχάλης
Πάντως οι γυναίκες γενικά, \"ωριμάζουν\" πιο γρήγορα απ΄ ότι οι άντρες.
Να σας πω δηλαδή ότι οι δικές ανάγκες για οικογένεια, παιδιά κτλ \"βγήκαν\" μετά τα 32.
Σήμερα είμαι 35.
Ειδικά κάτω από τα 30 ούτε που ήθελα να το ακούσω.
Ενώ στις γυναίκες μετά τα 25-26 περίπου, οι ανάγκες για τεκνοποίηση αρχίζουν να γίνονται όλο και πιο έντονες. Δεν είναι θέμα ανασφάλειας, είναι απλώς στην φύση τους.
Ειδικά για το θέμα που άνοιξε η Φέι, την καταλαβαίνω απόλυτα.
Ειλικρινά Φέι δεν μπορώ να σου προτείνω κάτι γιατί μπρός γκρεμός και πίσω ρέμα.
Τι εννοώ. Σε 5 χρόνια που ο σύντροφός σου λέει να κάνετε οικογένεια, θα είσαι 35!
Και αυτά εφόσον αυτό που ισχυρίζεται ο σύντροφός σου ότι δηλαδή θα κάνετε παιδιά σε 5 χρόνια είναι αληθές...
Και αν στην πορεία βρεί μια μικρούλα και την ερωτευτεί όπως την \"έπαθε\" η secret!
Ειδικά αυτό το τελευταίο σενάριο το έχω δει πολλές φορές. Τόσο σε παλιές συμμαθήτριές μου όσο και συμφοιτήτριές μου οι οποίες πλέον 35άρισαν και δεν κατάφεραν να κάνουν οικογένεια.
Και μερικές δεν έχουν και κάποια σχέση. Μένουν με την ελπίδα ότι θα βρούν σύντομα, ότι όλα θα πάνε καλά -πόσο καλά μπορείς να ξέρεις ότι επικοινωνείς με το σύντροφό σου μέσα σε 1-2 χρόνια που θα παντρευτείς γιατί το \"καμπανάκι\" έχει αρχίσει πλέον να χτυπάει...
Από την άλλη Φέι, τι να κάνεις? Να πετάξεις στα σκουπίδια μια σχέση 9 χρόνων?
Να δοκιμάσεις για κάτι καλύτερο?
Και αν μετά από δύο χρόνια σχέσης καταλάβεις ότι δεν ταιριάζεται τί γίνεται?
Δεν θέλω να φανώ κυνικός αλλά οι άντρες έχουν συνήθως το \"πάνω χέρι\" σε μια σχέση.
Για όσους δεν το γνωρίζουν μπορούν να τεκνοποιήσουν μέχρι να πεθάνουν!
(Με μειωμένες φυσικά πιθανότητες γιατί το αντρικό σπέρμα εξασθενίζει με το πέρασμα των χρόνων...)
Φέι, θα ήθελα να απαντήσεις στις ερωτήσεις που σου έκανα παραπάνω, γιατί ο χωρισμός πλήττει συνήθως ανεπανόρθωτα μια σχέση.