Originally Posted by
Chemistry
Γεια σου Κατρινα
Απ’ότι ειδα αλλα περιμενες,αλλα σου ηρθαν…Ολοι εχουμε από έναν καταρρακτη,οι πιο πολλοι το λεμε παροπιδες…
Κοιταμε μπροστα και δεν ξερουμε τι μας συμβαινει δεξια και αριστερα μας
Δεν εισαι η μονη που θολωσες μεσα από αυτά που εμαθες..πιστεψε με δεν εισαι ο μοναδικος ανθρωπος που εχει βρεθει προ εκπληξεως..
Ειμασταν χαδι στα μαλλια σου και παρηγορια στις δυσκολες στιγμες σου,τωρα που είναι η δυσκολη σου στιγμη που ειμαστε?Μηπως πρεπει να αναρωτηθεις και αυτό ? ;)
Κοιτα εγω ειμαι μικροτερος σε ηλικια,αλλα μπορω να δωσω καποιες συμβουλες,
Καταλαβα πως στην ζωη σου ηρθαν πολλες επιτυχιες σε εν γνωση σου παραγοντα,αλλα σε προσωπικο τομεα «συναισθηματικο» είναι που στα εφερε η ζωη καπως τουμπα..
Μην στεναχωριεσαι,μην απελπιζεσαι
Εισαι ενας ανθρωπος ευφυης,οποτε η 2 πρωτη μηνες σε μια σχεση ξερεις πολύ καλα πως είναι ολο το μελι,στην συνεχεια βλεπεις τον αληθινο εαυτο του!
Τον ειδες και χαλαστηκες εννοειται, γιατι εσυ ηθελες έναν αντρα να πιαστεις από τον ωμο του και να νιωθεις ασφαλεια,αγαπη,στοργη, και προπαντως ζεστασια..
Το «τρελο»αγορι όμως στην συνεχεια τον εβλεπα να σου δανειζονταν και τα μανο…
Οποτε μην βιαζεσαι σου ειπα ο καθενας είναι ένας μικρος «ηθοποιος» για να ικανοποιησει τις αναγκες του.
Τον γνωρισες και στο τελος ξεχωρισες ως θεατης σε ολη την υποθεση
Εμ και αυτό θα σε βαλει κατω?
Δεν νομιζω
Και θελω να σου πω και κατι τελευταιο γιατι μπορει να σε τρελανα με όλα αυτά που ειπα
Εισαι ο εαυτος σου και αυτος που είναι διπλα σου πρεπει να σεβαστει,να κατανοηση,να συμβιβαστει…Αυτά δεν θα επιτευχθουν μεσω προξενειου και ΑΝ είναι μια στο εκατομμυριο
Η ζωη δεν σταματαει,εισαι δυνατος ανθρωπος απλα σου ηρθαν μπουρινια και λογικο είναι να εχεις απελπιστει !!!
Παντως εγω σου ευχομαι να βρεις το άλλο σου μισο Κατρινα,και της πιο κρυες ημερες εσυ να νιωθεις ζεστα!!!!!!!