Δεν ξερω πως πλεον..
Printable View
Δεν ξερω πως πλεον..
Το γιατι μην το ψαχνεις...
Αν πιανεσαι μονο απο της στιγμες,λογικο ειναι να νομιζεις σιγουρια...
Περα απο της στιγμες,δεν βλεπεις τιποτα και ξαφνικα μικραινει ολος ο κοσμος....Νιφαδα πρεπει τα προβληματα να τα συζητας μαζι του και θα δεις αν αναγνωριζει το λαθος του
Αν οχι πρεπει εσυ να βρεις μια λυση....Σημασια τι εχει νιφαδα?
Να αγαπας και ταυτοχρονα να πονας?
Να παρακαλας και στην πορεια να ξινιζει το θεμα...?
by the way γιατι ηλικιες μιλαμε?
Εγω 17,αυτος 23..
Οποτε συζηταμε,βγαινει απο πανω..δεν ξερω πως με τουμπαρει..παντα ημουν εγωιστρια,αλλα μ αυτον..απλως με κανει οτι θελει και δεν μπορω να κανω κατι..
Και ποναω..ποναω πολυ..
Ποναω με το θεμα με την πρωην του..
Ποναω που με κανει να νιωθω ετσι γι αυτον,ενω αυτος..
...νιφάδα, αυτό που νιώθεις λέγεται......εφηβεία...:)
Έχουμε περάσει όλη τη φάση να βλέπουμε τα πάντα πελώρια. Το θέμα είναι να μην φρικάρεις και να τα βλέπεις λίιιιιγο πιο ψύχραιμα.
Νιφαδα ακου να δεις πως εχει το θεμα,εχει την δυνατοτητα να σε τουμπαρει!
Πως εβγαλα αυτο το συμπερασμα ε?
Οι εμπειριες σε κανουν πιο τσακαλι στο να βρισκεις τοσο λυσεις,οσο και απαντησεις....
Ξερεις κατι Νιφαδα οσο θα σε εχει δεδομενη,τοσο θα πονας....
Εσυ καθοριζεις αν η σχεση σου εχει play & stop
Θα το καταλάβεις αργότερα, αλλά κι αυτός ο πόνος σε ωριμάζει. Σημασία έχει βέβαια να μην εγκαταλείπεις, αλλά πράγματα που έχουν προτεραιότητα στην ζωή σου. Να πούμε το διάβασμα πρώτα..
Θεοφανια..δεν ειναι μονο το θεμα με το αγορι..ξαναειχα αγορι αλλωστε..
Δεν ειμαι καλα..τιποτα δεν μου ειναι αρκετο..δεν νιωθω εγω η ιδια αρκετη.
Ανεπιθυμητη..ενοχλητικη..χω ρις νοημα υπαρξης.
+ χθες πηγα με την αδερφη μου στα μαγαζια και εβλεπα τις κουκλες στις βιτρινες,και δοκιμαζα ρουχα,και το μονο που ηθελα ηταν να παω να βαλω το δαχτυλο μου και να κανω εμετο μεχρι να βγαλω τα παντα απο μεσα μου!
ειδες ολοι σου λενε κοιτα το μελλον σου....
Θα μετανιωσεις μετα....
Βαλε τον εαυτο σου πρωτο....
Σωστή βρίσκω την Μαρκέλα, χρειάζεται όμως εσωτερική δύναμη για να το πετύχεις αυτό. Εγώ επιμένω πως ένας ψυχολόγος δεν θα ήταν άσχημη ιδέα. Και σ' αυτό που λες για τις στιγμές, ίσως να παίζει ρόλο και η κυκλοθυμία σου. Είσαι κυκλοθυμική;
Chemistry,και πως να το κανω αυτο;!
Μαρκελα,μονο αυτο δεν επηραζει το διαβασμα μου...
Ειμαι υπερβολικα κυκλοθυμικη..(προφανως!)
Χαχαχα..διολου απιθανο μ ολα αυτα που τρωω!
εδώ που τα λέμε είμαι και εγώ πολύ κυκλοθυμική και το έχω επισημάνει πάμπολλες φορές στο φόρουμ..Σκέφτομαι να ζητήσω ισορροπιστή από την γιατρό μου. Τώρα που σου μιλάω έχω πέσει πολύ..:( Αισθάνομαι, τους πάντες εχθρούς...
Οποιος και να ειναι εχθρος,ειμαι εδω,να του χωσω οσες μπουφλες θες!