Το psot μου εμφανιστηκε τελικα ...εγαζε προβλημα συνεχεια.. αυτο που ηθελα να σου πω ειναι πως σε καταλαβαινω απολυτα... τον Μαρτιο κλεινω 1χρονο που ψαχνω να βρω τι εχω.. δεν φαινεται κατι προς το παρον παθολογικο αλλα ψυχολογικο το οποιο προσπαθω με τη βοηθεια ψυχολογου να εντοπισω και να προσπαθησω να διορθωσω... ενα σκασμο συμπτωματα εχω κι εγω... στην αρχη οντως οπως κι εσυ ειπαμε υποθυρεοειδισμος λογω υψηλης tsh... αλλα ο ενδοκρινολογος ειπε πως δεν δικαολογουνται συμπτωματα με τετοια τιμη... μια αθορυβη θυρεοειδιτιδα ειπε πως ειναι ογω αγχους και αγχωδους διαταραχης.. Οντως αρχισε σταδιακα κι επεφτε μονη της και τωρα ειναι εντος οριων χωρις φαρμακα... Η καρδιολογος τα απεδωσε ολα αυτα σε χαμηλη Β12... Παιρνω 4κουτια Β12 και γινομαι περδικι!!! Ομως παλι ηρθαν νεα συμπτωματα... Κανω ομοιοπαθητικη αλλα μαλλον μου εδωσαν λαθος φαρμακο...ή δεν με καλυπτει... Θα παω σε αλλον ομοιοπαθητικο τελικα... Παραλληλα δουλευει και η ψυχοθεραπεια... Κι ομως ενα χρονο ειμαι για 2μηνες χωρις κανενα συμπτωμα σωματικο (που στο μυαλο μου ειναι παθολογικο) και 2μηνες περδικι!!! πως το εξηγεις αυτο????εναλλαξ... Η ψυχολογος λεει πως αν δεν λυσω τα αδιεξοδα της ζωης μου... προσωπικης... δεν θα συνελθω... και πως περα απο αγωδη διαταραχη με αγοραφοβια και κρισεις πανικου εχω και καταθλιψη... αλλα εγω επιμενω σε κατι παθολογικο... Πως γινεται αυτο????? Δεν εχω πεισει τον εαυτο μου... Εχω παει σε παθολογο-ενδοκρινολο-νευρολογο-καρδιολογο-ομοιοπαθητικο-ψυχολογο αλλα ακομα το μυαλο ψαχνει να βρει την ασθενεια... Μου εφυγε η ιδεα της ΣΚΠ και τωρα βασανιζομαι με νοσο Λαιμ και ογκο στο κεφαλι... Αυτο που καταλαβα μονο ειναι πως ειναι ενας φαυλος κυκλος... Και θελω να βγω απο αυτον...