Originally Posted by
julias
Κυκνε μου, να σου εξηγησω. Απεφευγα ως τωρα, δεν ηθελα να σας επιβαρυνω. Η μητερα μου πασχει απο σπανια σοβαρη παθηση στην καρδια, ειχε κανει εγχειρηση στην Ρωμη, πριν 3 χρονια, νομιζαμε οτι ηταν υπο ελεγχο. Πρν λιγες μερες ειχε μια κριση και εκριναν οι γιατροι οτι πρεπει να ξαναπαει στη Ρωμη για επεμβαση. Αγχωθηκα πολυ επειδη εχασα τον πατερα μου στα 5 μου, και η μαμα μου ειναι νεα, 55 χρονων και φοβαμαι και για αυτην πολυ! Φοβαμαι οτι θα μεινω μονη. Ευτυχως τα παιδακια μου θα μεινουν με τον μπαμπα τους. Θα φυγουμε την Παρασκευη, για να κανει και καποιες εξετασεις εδω και για να μπορεσει με την καταλληλη αγωγη να αντεξει την πτηση. θα προσπαθησω να σας ενημερωνω αν μπορω και απο εκει. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ. Ειναι σημαντικο για μενα, γιατι βιωνω και χωρισμο που με ποναει πολυ αν και τελικα δεν άξιζε τον κοπο ουτε αυτος, δεν καταλαβε τιποτα απο εμενα, απο την ψυχη μου, λες και επεσα σε τοιχο. Καμια φορα τυχαινουν ολα μαζι, για να σου δειξει η ζωη οτι την ψυχη σου πρεπει να προσεχεις πολυ πού την δινεις
Ευχαριστω!!