κι αμα υπάρχουν αρκετες επιθυμίες και χρονια που τις κανουμε αλλα δεν πραγματοποιούνται?....
σε ένα ανέμελο ταξίδι με ωραία κορμια στην παραλία δε θα λεγα οχι
Printable View
κι αμα υπάρχουν αρκετες επιθυμίες και χρονια που τις κανουμε αλλα δεν πραγματοποιούνται?....
σε ένα ανέμελο ταξίδι με ωραία κορμια στην παραλία δε θα λεγα οχι
Απόλυτη ελευθερία τόπων, χρόνων και διαθέσεων. Ζωή ελεύθερη από καταναγκασμούς και 'υποχρεώσεις'
Αλλά και στον άη βασίλη πίστευα μικρή. Μετά διαπίστωσα πόσο ξεφτίλα ήταν τα δώρα του και τσακωθήκαμε. Εγώ ζήταγα άλλα, άλλα μου έφερνε ο μαλάκας.
Να μην είχα πάθει διπολική διαταραχή, να γύριζε ο χρόνος στο 2003,να είχα την ευτυχισμένη οικογένεια που είχα...να μη χώριζα με τον άντρα που αγαπώ,να ξαναζούσα από την αρχή με την πείρα που έχω σήμερα,όμως να έχουμε πρώτα όλοι υγεία
να με καλεσουν εκει πανω.
την θάλασσα των παιδικών μου χρόνων.
ποτε δεν ειναι ετσι η θάλασσα πια. ακομα και η πιο καθαρη.
το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
Θα ήθελα να ζούσα σε μια μικρή πόλη με όμορφα χρώματα, ωραίους ανθρώπους, να διευθύνω το δικό μου μπιστρό και να φτιάχνω γλυκάκια...
α! και να έχω πολλά λουλούδια και έναν υπέροχο σύντροφο...και όλους τους ανθρώπους μου υγιείς.
Και να γυρνούσα και τον κόσμο, να γνώριζα ανθρώπους, γεύσεις, νοοτροπίες.
Και world peace φυσικά..:-)
θα ηθελα να γνωρισω τους κροκανθρωπους
...ενα ταξιδάκι στο πλύμουθ...............:)
Πολλά ταξιδάκια στο Πλύμουθ, στη nova scotia, στην ταυλάνδη, στη σιγκαπούρη, στο θιβέτ, στην ινδονησία, στις μπαχάμες, χαβάh, mexico, μπραζίλ, και ο κατάλογος συνεχίζεται ασύστολα και ξεδιάντροπα.:P
αυτό το παιχνίδι στο pc μου..
http://www.youtube.com/watch?v=OLruIB8fZpY
προτιμω τη δευτερη ταινια Silent Hill παρα το παιχνιδι.