lol κενό, δεν πειράζει, ας μην επαναλαμβανόμαστε
καλό βράδυ
[rainandwind όπως σβήσετε κάνα μύνημα, παρακαλώ]
Printable View
lol κενό, δεν πειράζει, ας μην επαναλαμβανόμαστε
καλό βράδυ
[rainandwind όπως σβήσετε κάνα μύνημα, παρακαλώ]
οχι. αλλο το να στεκεσαι επιτηδες μεστη μεση του δρομου και να φωναζεις, κι αλλο να πας απο εκει επειδη δε μπορεις να περασεις. κι ολα αυτα ειναι λεπτομεριες και δεν ασχολουμαι να κανω τον τροχονομο. οπως λεπτομερια ηταν κι αυτο πισω με τα τρανσεξουαλ, που ενω υπαρχουν και οι τρανσμεν, τελικα λογο μειοψηφιας τους η ταμπελα τρανσεξουαλ αναφερετε κυριως για MTF. δεν ευθυνομαι εγω για ολα αυτα, ειμαι ενας απλος ανθρωπος, δε καθομαι να ψαξω ολες τις λεπτομεριες, ονομασιες, νομοθεσιες κλπ.
και ναι ειμαστε ολοι ανθρωποι, αλλα εχουμε και διαφορες στα γουστα. εφοσον ομως παραμενουμε ανθρωποι δε θα επρεπε να φερομαστε λες και ο αλλος που χωνει το τσουτσουνακι του σε αντρικο κωλαρακι ειναι διαφορετικος απ'οτι να το εχωνε σε γυναικειο. ο καθενας οπως θελει τη βρισκει, αλλα την ιδια αναγκη εχουμε ολοι (για σεξ). κοινη λογικη η οποια ομως δεν ισχυει και βλεπουμε ηλιθιες συμπεριφορες.
τουλάχιστον διακρίνεις την διαφορά. ο άνθρωπος λοιπόν αυτός που θα πάει από εκεί επειδή δεν μπορεί να περάσει γιατί κάποιοι του στέρησαν το δικαίωμα,εν συνεχεία θα πάει επίτηδες στην μέση του δρόμου, θα σταθεί και θα φωνάζει διεκδικώντας βασικά δικαιώματα. κι αυτό δεν λέγεται λεπτομέρεια, αλλά πραγματικότητα. αυτό είναι απλά ένα παράδειγμα. το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες. το είπαμε ξανά, δεν ζούμε σε έναν ιδανικό κόσμο για να μην χρειάζονται οι διεκδικήσεις κάθε μορφής.
αυτο τωρα μαλλον το λες επειδη εισαι υπερ των παρελασεων ? τοτε γιατι να μην υπαρχουν παρελασεις και για αλλες κατηγοριες ? να υπαρχουν και για τους straight πχ που καταφεραν και ικανοποιησαν τη γυναικα τους. ή οσους δυσκολευοντουσαν να παρουν μερος σε παρτουζα. ή οποια αλλη κατηγορια ειναι καταπιεσμενη και πρεπει να παρει εκδικηση. κι ετσι θα βγουμε ολοι στους δρομους στο τελος γιατι μας εχουνε γαμησει σαν χωρα. κατι που συμβαινει ηδη με τους αγανακτισμενους. go figure.
lol. αφού θεωρείς ότι είναι το ίδιο πράγμα, εντάξει.
φιλική συμβουλή... όταν διαφωνείς με κάτι, τουλάχιστον ενημερώσου πρώτα για τους πραγματικούς λόγους που γίνεται αυτό το κάτι...
τα υπόλοιπα τα προσπερνάω.
εαν με ενδιεφερε κατι θα το εψαχνα, αλλα αφου δε με ενδιαφερει γιατι να το κανω ? να το πω και πιο ανθρωπινα, ενδιαφερεται κανεις για μενα προσωπικα ? οχι γι'αυτο παραμενω μονος. τοτε γιατι να ενδιαφερθω κι εγω ? εγω ο αδιαφορος, ο απαθεστατος κι ο μισανθρωπος.
Καλημέρα κι από μένα αθέατε. Θάταν καλό αν θέλεις, ν' απαντήσεις στα ερωτήματα που σου έθεσε η RainAndWind για να δούμε και κάποια στοιχεία δικά της.
Είναι γεγονός πάντως ότι και με κατάθλιψη, αλλά και χωρίς, το νάσαι στο μέσον μιας τέτοιας φάσης, είναι έτσι κι αλλιώς δύσκολο!
Ήμουν κι είμαι περίπου σ' αυτήν την ενδιάμεση κατ/ση και θάλεγα, ότι κάπως την καταλαβαίνω την κοπελιά.
Βέβαια, δεν λέω κάθε περίπτωση είναι και μοναδική, αλλά αν κρίνω απ' τον εαυτό μου πρέπει να υποφέρει κι εκείνη.
Και δεν ξέρω αν έχει τελικά σημασία ποιός πονάει περισσότερο από τους τρείς μέσα σ' αυτό το σκοτεινό αδιέξοδο, σημασία έχει τί κάνεις εσύ από δω και πέρα.
Και φαίνεται πως για την συνέχεια του δράματος την δυνατότητα επιλογής κι απόφασης την έχει εκείνη, αλλά αν πραγματικά ενδιαφέρεται και για σένα, την στιγμή, που εξακολουθεί να παραμένει όμως με τον άλλον για τους λόγους της, θάπρεπε λέω εγώ τώρα, να σ' αφήσει να προχωρήσεις κι εσύ την ζωή σου.
Τώρα, αν αυτό προϋποθέτει δύναμη για να το κάνει και δεν την διαθέτει ή δεν το σκέφτεται έτσι, τότε κάντο εσύ για τον εαυτό σου, γιατί δεν έχει και κάποιο νόημα τελικά, εκτός αν αντλείς κι εσύ κάτι απ' την όλη κατ/ση.
Ωστόσο θα μοιραστώ μαζί σου το πως νιώθω εγώ που βρίσκομαι ανάμεσα.. δεν ξέρω ίσως σε κάτι βοηθήσει..
Το συν/μα λοιπόν είναι οδυνηρό. Αισθάνομαι ακόμα κομμένη στα δύο. Διχασμένη και σε φοβερό δίλημμα.
Βασανίζομαι συνέχεια για το τι θα ήταν το καλύτερο να κάνω. Ξοδεύω συνεχώς ενέργεια για ν' αναλύω τα πάντα κι όπως είπες κι εσύ τελικά να παραμένω αναποφάσιστη και στάσιμη.. και το μόνο, που μου μένει είναι βλακωδώς να ελπίζω πως όλα θ' αλλάξουν ως δια μαγείας. Αυτά είναι μερικά.. απ' όσα νιώθω.
Όμως σε καμμιά περίπτωση δεν θέλω, ο άλλος που δεν μπορώ νάμαι μαζί του, νάναι ντε και καλά δυστυχισμένος. Αλλοίμονο κιόλας!
Τον αγαπάω τόσο πολύ, που έκανα πράγματα για να φανεί ότι εγώ φταίω.. έκοψα και κάθε επαφή μαζί του, όσο κι αν υποφέρω, για να προχωρήσει επιτέλους κι εκείνος με την ζωή του! Μην γελάς καθόλου, δεν πρόκειται για ελληνική ταινία εποχής! Τα ζούμε τα σενάρια..δυστυχώς και στην χειρότερη έκδοσή τους!!
σημερα το πρωι μου κοψαν το ρευμα το ηλεκτρικο επειδη δε το ειχα πληρωσει, κι αναγκαστικα να τρεχω σαν τον ζητιανο να παρακαλαω να το επαναφερουν. η κατασταση στη χωρα μας ειναι τραγικη, εγω προσωπικα ΔΕΝ τα βγαζω περα και ζω σε αθλιες συνθηκες, μη εχωντας ουτε καν εναν ανθρωπο για συντροφια να με στηριζει. οταν λοιπον καποιος εχει προβληματα, ειναι δυνατον να κατσει να ασχοληθει με λεπτομεριες τυπου γιατι ειπε σε ενα φορουμ τους gay ********* και τα τρανσεξουαλ [MTF] τραβελια ? ειδικα οταν και οι ιδιοι μπορει να χρησιμοποιουν αυτες τις λεξεις. σαν να ενοχλουμαι εγω επειδη με χαρακτηριζει καποιος εδω μαλακα κακο ******** αγαμητο ανωμαλο ή οτι αλλο. στ'αρχιδια μας δλδ, ελεος πια αφορμη ζητατε, υπαρχουν και σοβαροτερα πραγματα στο κοσμο.