Θα σου έλεγα να μην το κρύβεις, ούτε και να το φανερώνεις επί τούτου. Να είσαι ελεύθερος και κυρίως εντάξει με το γεγονός ότι δεν έχεις φιλήσει ποτέ. (σιγά τα ωά).
Αν το κρύβεις θα γεμίζεις με άγχος και θα καταρακώνεται η αυτοπεποίθηση σου. Λες κι έχεις κάνει κανά έγκλημα. Ούτε σκότωσες κανένα ούτε λήστεψες κανένα. Δεν έχεις φιλήσει. Και λοιπόν; Λιγότερο άντρας νομίζεις ότι είσαι; Ή ότι θα σε κρίνουν οι γυναίκες από αυτό; (η μεμωνομένη περίπτωση δεν αποτελεί τον κανόνα κι ούτε είναι σίγουρο ότι αυτός ήταν ο λόγος. Προσωπικά μου φαίνεται πολύ κουλός).
Ξεκόλλα και ξεπέρνα το γιατί όσο πιο πολύ κολλάς τόσο πιο πολύ χάνεις χρόνο σε ανούσια πράγματα.
Η κοπέλα που θα είναι μαζί σου θα είναι μαζί σου για σένα. Κι αν σ\' έχει ερωτευτεί κιόλας να δεις τι γλυκό που θα γευτεί το φιλί σου (κλπ). Και \'συ το ίδιο.
Μην κρύβεσαι λοιπόν, μην αφήνεις αυτό να σε καθορίζει.
Κοίτα εσύ να είσαι ΕΝΤΑΞΕΙ μ\' αυτό κι άσε οι άλλοι τι νομίζεις ότι θα λένε. Και κοίτα να περνάς και \'συ καλά... όχι μόνο η κοπέλα σου. Όταν θα το έχεις ξεπεράσει, θα κάνεις σχέση και δεν θα το έχεις καταλάβει.
Ενδεικτικά αναφέρω δύο χρόνια νεώτερος σου όταν ήμουν, κι έκανα τη πρώτη σχέση μου η τότε κοπέλα μου με ρώτησε αν έχω κοιμηθεί ποτέ με γυναίκα. Της είπα όχι κι ούτε το σκέφτηκα, ούτε πέρασε απ\'το μυαλό μου ότι ήταν κάτι το αρνητικό. Το ίδιο κι απ\' τη κοπέλα μου. Άλλο ότι δεν με πίστευε :) Είχαμε ερωτευτεί ο ένας τον άλλο κι όχι πόση εμπειρία είχαμε ή δεν είχαμε...
Το ίδιο θα συμβεί και με σένα.
Για να σου ξεκολλήσει ακόμα πιο πολύ (ελπίζω γιατί αυτό εσύ θα το κατακτήσεις) πριν την πρώτη μου σχέση είχα φιληθεί για πρώτη φορά με μια κοπέλα που είχε κάνει δύο τρεις σχέσεις ενώ εγώ καμία. Δεν το ήξερα, ούτε το ήξερε. Ήταν ένα πολύ γλυκό φιλί. Μετά από καιρό είχαμε ξανασυναντηθεί και μου είπε ότι ήταν το πιο γλυκό φιλί της ζωής της. Μετά της είπα ότι ήταν το πρώτο μου. Η απάντηση της ήταν: τελικά είναι το ταλέντο κι όχι η εμπειρία που μετράει. Εγώ το λέω διαφορετικά: είναι να είσαστε ερωτευμένοι/ να υπάρχει έλξη. Τόσο απλά...
Δεν υπάρχει λόγος να κρύβεσαι. Αν το playboy λέει ότι πρέπει να έχεις κάνει 2,37 σχέσεις μέχρι τώρα να το πάρουν να το βάλουν στο κ... τους! Μην καθορίζεσε από αυτό που νομίζεις ότι είναι η κοινή συνισταμένη. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.
Κοίτα να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο να κερδίσεις μία κοπέλα που σου αρέσει. Τα άλλα έρχονται μόνα τους.
Δεν αποκλείω και την πρόταση του Τάσου... αλλά αυτό εσύ το αποφασίζεις. (προσωπικά είμαι εναντίον για διάφορους λόγους αλλά αυτό δε λέει τίποτα)