Originally Posted by
Karisha
KENO και sheldon
Με ολο το σεβασμο,αλλα στη ζωη παιρνεις αυτο που αξιζεις η αυτο που εσυ κυνηγας...
Σκατανθρωποι υπαρχουν παντου,σε ολο τον πλανητη. Το θεμα ειναι τι ανθρωπος εισαι εσυ,πως εσυ σκεφτεσαι και ζυγιζεις τα πραγματα και με ποιους πας και "κολλας".
Ποτε δεν μου εχει τυχει αγορι που να μη αξιζε τον κοπο να ειμαι μαζι του,ο,τι κι αν μου εκανε,οπως κι αν μου φερθηκε. Εχω χωρισει με καποια παιδια και ποτε δεν γυρισαν να μου καταλογησουν ολα αυτα που γραφετε πανω για τις ελληνιδες.
sheldon,αν σταματησεις να ασχολεισαι με τους τυπους ανθρωπων που μισεις και τους αγνοησεις τελειως θα εισαι πολυ καλυτερα. Ποτε δεν θα εγραφα ενα κειμενο να αναλυσω τα κακα των τυπων αντρων που αποφευγω και ουτε τα δικα μου. Δεν υπαρχει νοημα,μονο σε ενα φαυλο κυκλο ασκοπων σκεψεων καταληγει. Ασε που δεν συμφωνω με το κειμενο σου γενικα,αλλα δε θα το αναλυσω τωρα,αλλου ειναι η ουσια.
ΕΙΣΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,με τα ελλατωματα και τα θετικα σου στοιχεια. Και μονο που εχεις "λυγισει" εγω σε σεβομαι και σε εκτιμω βαθυτατα,γιατι δειχνει πως εισαι ευαισθητος ανθρωπος και δεν σκεφτεσαι μονο πως θα περασεις εσυ καλα.Και στην τελικη αν ηταν ολοι ετσι θα ηταν καλυτερος ο κοσμος.
Σιγουρα υπαρχουν κοπελες εξω που δεν ειναι τοσο υπανθρωποι οπως περιγραφεις τις ελληνιδες στο κειμενο σου,και αν γνωριζοσασταν θα περνουσατε υπεροχα μαζι. Και αν εκανες εναν κοπο να κοιταξεις προς την σωστη μερια ισως και να τις εβρισκες πολυ γρηγορα.
Μην ασχολεισαι με ανθρωπους που δεν εκτιμας,πεφτεις στο ιδιο επιπεδο με αυτους χωρις να το καταλαβαινεις. Και μην τσουβαλιαζεις ανθρωπους γιατι χανεις την ουσια και το νοημα.