Originally Posted by
persefoni78
Γεια σου POP. Εκανες ομοιοπαθητικη πριν 20 για κρισεις πανικου ? Και τι εγινε τελικα τοτε? Γιατι χρειαστηκε να παρεις και φαρμακα μετα? Τι εννοεις δεν λειτουργουν αντιθετα για τις πρωτες μερες? Δηλαδη μετα ειχες εξαρση του προβληματος? Αν μπορεις εξηγησε μου λιγο γιατι φαινεται οτι η ομοιοπαθητικη σε βοηθησε αλλα μετα χρειαστηκες παλι φαρμακα. Εγω τα χαπια τα κοψα απο μονη μου σιγα σιγα αφου ενιωθα καλυτερα με τα ιχθυελαια. Τωρα προσπαθω να μην παιρνω συχνα αγχολυτικα. Νομιζω οτι η χαζομαρα ηταν οτι μολις ενιωσα καλυτερα μειωσα τα ιχθυελαια, γιατι ενταξει στοιχιζουν κιολας και αρχισα να χω καποια προβληματακια. Εμενα τωρα το βασικο μου προβλημα ειναι οι φοβοι που εχω για καποια πραγματα. Αυτοι οι φοβοι θα θελα να μειωνονταν. Το ονομα του βιβλιου ειναι "Νικηστε την καταθλιψη" εκδοσεις Διοπτρα. Ο συγγραφεας λεει να μειωσεις τη δοση αν νιωσεις καλυτερα αλλα σε μενα αυτο δεν επιασε.
Ναι θα ηθελα να ρωτησεις τον γιατρο σου αν ξερει καποιον ομοιπαθητικο που να τον εμπιστευεται εδω. Τι ειδικοτητα εχει ο γιατρος σου. Εγω βασικα θεωρω οτι πρεπει να παω σε ψυχιατρο ομοιοπαθητικο γιατι ενταξει λενε οτι δε παιζει ρολο η ειδικοτητα σε αυτους αλλα ενας ψυχιατρος ομοιοπαθητικος θα καταλαβαινε καλυτερα το προβλημα μου ισως. Το ψαξα και εδω Θεσσαλονικη, αλλα ενας που ηταν και ψυχιατρος με καταρακωσε αν διαβασες καλα το πρωτο post μου.