Originally Posted by
RainAndWind
Μπορεί όμως ακριβώς η πίεση για να βρεθεί η ενέργεια αυτή, η χαμένη, να είναι και αυτό που χρειάζεται για να βρεθεί τελικά. Λες να υπάρχει και κάποια τέτοια περίπτωση?
Μα βρε Jim, προτιμάς το αντικαταθλιπτικό από το ψάξιμο της ταυτότητάς σου? Γιατί αυτό? Και πώς μπορείς να ξέρεις ότι όλο αυτό δεν είναι τελικά θέμα μη αποδοχής της? Ξέρεις γιατί στο λέω? Γιατί στον τίτλο του νήματος το μπερδεμένος ακολουθείται στενά από το απελπισμένος. Που μπορεί να σημαίνει ότι οι επιλογές μπλοκάρονται από το ότι κάποιες τους έχουν από πριν βαφτιστεί απαράδεχτες για σένα. Το καταλαβαίνεις αυτό?
Και να σου πω και κάτι άλλο? Μου φαίνεται πως πασχίζεις να ΕΙΣΑΙ οπωσδήποτε κάτι και να μην είσαι κάτι άλλο. Αυτό δεν είναι ελευθερία επιλογής όμως. Είναι? Σου φαίνεται εσένα ελευθερία να σου λέει κάποιος "θα είσαι αυτό ρε, έτσι γουστάρω εγώ"? Ε, νομίζω πως το σώμα σου το έχει καταλάβει και με τα καμπανάκια του σου λέει "μάγκα, μου τα κάνεις τσουρέκια με τις εμμονές σου, ή ελευθερώσου ή θα σε πεθάνω στις καούρες, στις ταχυπαλμίες, στα σουβλίσματα και δε συμμαζεύεται.