&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Printable View
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
χεχε ελα μωρε,ξεκολλα..γιατι να κανεις το πτωμα?(να'ξερες ποσο σε ζηλευω κοπελιαααα για τα φυσικα κοκκινα μαλλιαααα κ το καταλευκο δερμαααα)
καλα αφου εχεις μαυρα μαλια γιατι τα βαφεις ειναι πολυ γαματα τα μαυρα μαλλια !
(ολοι αυτο με ρωτανε) ξερεις τι,τα βαρεθηκα μωρε..ε εφαγα''σκαλωμα'' με τα κοκκινα,τα εβαψα κ τωρα δεν λεω με τιποτα να τα αλλαξω..ΤΑ ΛΑΤΡΕΥΩ
ναι ειμαι ασπρη ακομα κ το καλοκαιρι!
αχουυυυ ποσο σε ζηλευωωωωω τυχερηηηηηη
...........................**********************
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*********** **************..........
βαψτα οσο πιο μαυρα γινεται, χειροτερα κι απο σαπιοβοθρο!
αυτο θα κανω ξερεις
Εμένα προσωπικά μου αρέσουν πολύ οι κοκκινομάλες δεν βλέπω γιατί το βλέπεις αρνητικά!
Αυτό πάλι που μου κάνει εντύπωση είναι το ότι βρίζεις συνέχεια, αυτό φανερώνει ανασφάλεια το βρίσιμο και η επιθετική συμπεριφορά δεν δείχνει δύναμη το άντίθετο δείχνει αδυναμία και φόβο που απωθείται με την υβριστική και επιθετική συμπεριφορά.
Ειλικρινά δεν πιστεύω ότι έχεις ανάγκη από τέτοια συμπεριφορά, κρίμα γιατί μπορείς αν θέλεις αυτά που παρουσιάζεις ως μειονεκτήματα να τα μεταμορφώσεις σε πλεονεκτήματα.
Εξάλλου ο «σημερινός τρόπος» ζωής δεν είναι το παν αλλά το αντίθετο έχει καταστρέψει την ουσία του ανθρώπου εσωτερικά κάνωντας την ψυχή ανύπαρκτη και το σώμα το άπαν. Ο άνθρωπος είναι διττός και πνευματική και υλική οντότητα αξεχώριστη ακόμη και μετά τον φυσικό θάνατο το σώμα υπάρχει ψυχικά μέχρι την στιγμή που θα επανέλθει πάλι υλικά σε κάθε άνθρωπο. Άρα το να αγαπάμε το σώμα μας γιά αυτό που είναι είναι θετικό αν το αγαπάμε όμως μόνο γι'αυτό που βλέπουμε είναι λάθος.
Ψιλά γράμματα θα μου πείτε γιά τον σημερινό άνθρωπο, ναι είναι όντως ψιλά γράμματα έτσι τα έχουμε καταντήσει.
Εμένα θα μου έκανε πολύ καλύτερα να φαίνεσαι πολύ ζωντανή και ήρεμη σαν άγγελος, μάλλον προς αυτό πρέπει να φέρνεις κι ας λες ότι επιθυμείς το αντίθετο. Όσα παιδιά έχω δει με την εμφάνιση που λες τα λυπάμαι ειλικρινά στην συμπεριφορά τους δεν βλέπω τίποτε άλλο παρά φόβο κρυμμένο, μασκαρεύονται ως φόβητρα γιά τους γύρω τους αλλά ειλικρινά δεν φοβίζουν κανέναν, μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχουν.
.................................................. ......