Originally Posted by
Nightmare111
κοίτα να δεις... ξέρεις τι είναι να ζεις όλη μέρα με μια κρίση πανικού? δεν αντέχετε ρε συ.. δεν είχα άλλη επιλογή είχα δοκιμάσει τα πάντα.. πάντως η αλήθεια είναι ότι τα αντικαταθλιπτικά έχουνε πολλές παρενέργειες, εμενα προσωπικά το cimpralex μου προκάλεσε μανια,νευρικότητα, επιθετικότητα, άγχος, υπνηλία, κατάθλιψη, σωματική εξάνληση και αδυναμία. αλλα τι να κάνω δεν μπορώ και αλλιώς...
προσωπικά μανια δεν είχα πάθει ποτε στην ζωή μου.. πάντως δεν είναι κάτι το τόσο ενοχλητικό.. νιώθω απλά υπερβολικά χαρούμενος και έχω υπερκινητικότητα, εκείνη την ώρα που με πιάνει βάζω τέρμα μουσική και χορεύω. μέχρι να κουραστώ. και μετά είμαι μια χαρά :) ούτε ecstasy ρε παιδί μου να έπαιρνα.. χαχαχα
τα φάρμακα βοηθάνε σε ένα μέτριο βαθμό.. αλλα μέχρι εκεί...
δεν με νοιάζει αν παίρνει ποσοστά από τις φαρμακοβιομηχανίες..
αυτό είναι το λιγότερο μπροστά σε αυτό το μαρτύριο που πέρναγα καθημερινά.. μην λέμε και ότι να ναι... τα φάρμακα δεν κόβονται έτσι απότομα.. θέλει σταδιακή διακοπή.. προσωπικά δεν θα ακούσω τι μου λένε στο internet.. εγώ θα ακολουθήσω τις οδηγίες του γιατρού! αυτά κάνουνε αλλα άτομα παίρνουνε συμβουλές από διαφορα forums, μετά σταματάνε τα φάρμακα και ανοίγουνε topic, δεν είμαι καλά/είμαι χαλια/υποτροπίασα και πολλά ακόμα.....
δεν είσαι γιατρός για να λες κόψε τα φάρμακα σε αλλα άτομα που ούτε καν ξέρεις πως είναι...
γιαυτο σε παρακαλώ πολύ να σκέφτεσαι μερικά πράγματα πριν τα πεις.. ευχάριστω..