Αχ μην τσακωθειτε τωρα στο θεμα μου! Παιδια! Εφιστω την προσοχη σας!
Printable View
Όχι ρε κορίτσι, δεν έχω και τόση πολλή ενέργεια δα, ώστε να την εκτονώνω και σε διαδικτυακούς καυγάδες.
Πάντως δες κι αυτό που σου είπα, με το σαιτ που έχει αναρτηθεί.
Ειδάλλως ασφαλιστικά μέτρα.
ασφαλιστικα μετρα ναι αλλη λυση δεν εχει δεν μπορω να καθομαι σε αναμμενα καρβουνα
...λίγο άκυρα μου φαίνονται όλα αυτά.
Εγώ στο ένα μου προφιλ έχω 4.500 φιλους. Είναι δική μου ευθύνη τι φωτο έχω και πως θα τις χρησιμοποιήσει ο καθένας.
Αυτά περί ασφαλιστικών μέτρων και δικαστικών κινήσεων μόνο αστεία μπορώ να τα δω...
Φωτογραφίες που δημοσιεύονται στο Internet ΔΕΝ μπορούν να χρησιμοποιηθούν "κατά το δοκούν" [σε ελεύθερη μετάφραση (εδώ): "όπως γουστάρω"].
Το αν θα κατεβάσεις στον δίσκο σου τη φωτογραφία της γειτόνισσας και τη μετατρέψεις σε "Αφροδίτη της Μήλου" και την κάνεις και wallpaper, είναι δικό σου θέμα. Αρκεί να παραμείνει στον υπολογιστή ΣΟΥ. Δικαίωμα αναδημοσίευσης (της πρωταρχικής πάντα) έχεις μόνο κατόπιν άδειας του κατόχου (και δηλώνοντας την Πηγή).
Πολλοί αυθαιρετούν στη χρήση φωτογραφιών από το Internet, αλλά όλοι μετρούν το "όφελος" έναντι του "κόστους" προκειμένου να κινηθούν δικαστικά όταν θεωρούν πως αδικήθηκαν.
παιδια ευχαριστω για τις διαφορες συμβουλες το θεμα εληξε ανωδυνα με την κοπελα τα βρηκαμε χτες στη σχολη κ το θεμα ειναι ληξαν τελος καλο ολα καλα.