Σωστα....τι ειναι το blackout?
Printable View
Σωστα....τι ειναι το blackout?
οταν κοβετε το ρευμα, δεν το εγραψα σωστα? blackout
ναι αλλα δεν το επιασα....και καλα να κανω τι;;
να αναζητησεις τις ριζες των προβληματων σου οταν δεν πονας και σιγα σιγα να τα λυνεις ενα ενα ξεκινοντας απο το πιο ευκολο για να μπορεσεις να κανεις καποια προοδο και να παρεις τα πανω σου
λιγο θελει να παρουν παλι οι μηχανες μπρος και να εχεις παλι εμπιστοσυνη στον εαυτο σου
Φιλε μου σε αυτη τη φαση νιωθω και ειμαι χαμενος....ασε το οτι ημουνα σπιρτο, τωρα καταντησα σπιρτο αναμμενο....χρειαζομαι βοηθεια ειδικου....
στον δημο σας μπορει να εχει
......οριστε;;
δωρεαν ψυχολογικη υποστηριξη
Θα έλεγα να απευθυνθείς στο Κέντρο Ψυχικής Υγιεινής της περιοχής σου. Εκεί απευθύνθηκα και γω πριν από χρόνια με βαριά κατάθλιψη και έσκυψαν πάνω από το πρόβλημά μου με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Πρώτα σε βλέπει κάποιος ειδικός ο οποίος θα σε παραπέμψει σε ψυχίατρο ή ψυχολόγο. Εμένα προσωπικά με είδε πρώτα ψυχίατρος ο οποίος σύστησε φαρμακευτική αγωγή και σχεδόν παράλληλα έβλεπα και ψυχολόγο.
Θα πρέπει όμως να κινηθείς άμεσα, γιατί δέχονται πολλές αιτήσεις και τα ραντεβού αργούν. Υποθέτω πως τώρα με την κρίση θα έχει χειροτερέψει η κατάσταση. Αύριο κιόλας πάρε τηλέφωνο.
Αφού έχεις καταλάβει πως κάτι δεν πάει καλά μην το αμελήσεις. Πέρασα πολλά χρόνια κλεισμένη στο σπίτι ζώντας έναν εφιάλτη, όταν όλοι οι υπόλοιποι ζούσαν την ζωή τους. Τα χρόνια που έχασα δεν μπορώ να τα πάρω πίσω, μην κάνεις το ίδιο λάθος.
Πάρε τηλέφωνο!
Σε ευχαριστω Μαρια....και ναι ...ηδη λυπαμαι τα χρονια που πηγανε χαμενα....
αυτα......
Σου ξαναρθαν τα συναισθηματα;;