και η μαλακια ουσια ειναι!!
Printable View
και η μαλακια ουσια ειναι!!
Μαλλο εκανε κριση , η μπηκε σε μια φαση κρισεων που αν δεν σταματησει κανεις, οδηγει με μαθηματικη ακριβεια στην ψυχωση.
Για το αν σε χαλαρωνει το χασις ,,,Αν ηταν ετσι θα το γραφανε οι γιατροι για χαλαρωτικο !!
Απεναντιας ειναι γραμενο στην λιστα των στατιστικων απ τα πλεον ενοχοποιημενα και σε σχεση με τα αλλα ναρκωτικα , τα λεγομενα ποιο βαρια . Οι ερευνες δεν γινονται για πλακα .
Οσο για το ραδιο αρβυλα , καποτε ελεγε πριν δεκαετιες οτι και ο καπνος ειναι ...ευεργετικος ,,μετα πλακωσαν οι καρκινοι !
Αλλα οταν μιλας για μαχαιρια και λοιπα ,,,πρεπει να παρεις τα μετρα σου .Ασφαλως πρωτα θα φροντισεις τον εαυτο σου , να μην εισαι στο πεδειο 'βολης', απομακρυνσου σε αποσταση ασφαλειας .
Και δευτερο απευθυνσου σε καποιον ειδικο, μονη σου η με συγγενεις του καλυτερα (!), για να σας κατευθυνει ποοιο συγγεκριμενα πως να τον βοηθησεται..
Είσαι λάθος εδώ. Ψάξε στο δίκτυο για ιατρική χρήση του χασίς. Σε πολλές πολιτείες των ΗΠΑ είναι νόμιμο εάν πρόκειται για ιατρική χρήση. Ένα παράδειγμα μόνο: χρησιμοποιείται αντί των γνωστών παυσίπονων σε καρκινοπαθείς. Τα υπόλοιπα τα βρίσκεις και στο δίκτυο. Τώρα γιατί δεν αποποινικοποιείται στην Ελλάδα είναι άλλο θέμα...
...ειναι κακοι οι Ελληνες. Εχουνε προσωπικα με το χασις και το σαμποταρουνε!
Παιδια οταν μιλησα να τον βοηθησουμε με την οικογενεια του εγινε ακομα πιο επιθετικος... Το θεμα ειναι ότι απομακρυνθηκα απλα δεν εβρισκα άλλη λυση απο το να τρωω μπινελικια προτιμησα να φυγω.... Η οικογενεια μου με βοηθησε αλλα ακομα δεν νιωθω και πολυ καλα.... Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα ποτε.... αυτο που μου χει μεινει απο ολη την ιστορια είναι οτι εχω κλειστει και φοβομουν για ενα διαστημα μεχρι και τον ισκιο μου. ενω πάντα ήμουν δημιουργικο άτομο και δεν τα παρατουσα ευκολα. Σας ευχαριστω όλους για τις απαντησεις σας!!!!
Ελενη θα συμφωνησω και εγω με τους υπολοιπους.Δεν νομιζω το χασις να ευθυνεται για αυτα που περιγραφεις.
Καταλαβαινω οτι εισαι πληγωμενη και προσπαθεις να βρεις μια εξηγηση για την συμπεριφορα του,αλλα μπορει να μην παρεις απαντηση ποτε.
Φροντισε τον εαυτο σου και προσπαθησε να το ξεπερασεις.
Ευχαριστω παιδια παντως που τον ξαναειδα τις προαλλες το στομα του παει σαν μοτερακι δεν κλεινει με τιποτα και γυαλιζει το ματι του