Λάμπρο σε καταλαβαίνω πολύ καλά αλλά άφησες πίσω πολύ τον εαυτό σου και κάπου τον έχεις ξεχάσει. Έχεις χαθεί! Ποτέ να μην χάνεσαι για κανέναν, δεν αξίζει! Η ζωή είναι δική αου για να επιτρέπεις κάποιους να σου ασκούν επιρροή.. Δυστυχώς για τα προβλήματα μας πιστεύω οτί φταίμε εμείς κανένας άλλος και δεν εννοώ σε ηλικία κάτω των 18 και σαφέστατα μας ελέγχουν οι γονείς και δεν μπορούμε να κάνουμε την δική μας ζωή. Αλλά από κάποια ηλικία και μετά όλος ο έλεγχος, τα όρια μας και η ζωή μας είναι δική μας και δεν μπορεί και δεν έχει κανένας μα κανένας το δικαίωμα να επεμβαίνει. Αυτοί που θα καταφέρνουν να επέμβουν τελικά δεν φταίνε αλλά εμείς. Δεν ξέρω την ζωή σου και δεν χρειάζεται να μάθω γιατί θεωρώ οτί οτιδήποτε μπορεί να μας συμβει μπορούμε να το αντέξουμε όταν σαφώς έχουμε και θέλουμε να έχουμε τον εαυτό μας και όχι χαμένο. Ποτέ δεν είναι αργά, όλοι κάνουμε λάθη αρκεί να έχουμε θέληση να κατανοήσουμε και να κάνουμε κάτι για εμας, να γίνουμε πολεμιστές! Αν έχουμε εμάς τότε να είσαι σίγουρος οτί σε οποιαδήποτε κατάσταση θα είμαστε πάντα δυνατοί... Τα λέω όλα αυτά γιατί μόνη μου έμαθα να παλέυω χωρίς να έχω κανέναν δίπλα μου. Εγώ που έχασα τον πατέρα μου στα 10 μου και κακοποιήθηκα σεξουαλικά και έζησα την βία, την απαξίωση, τον εξευτελισμό, την κατάκριση και οτι άλλο μπορείς να φανταστείς. Εγώ ένας αδύναμος μα πάρα πολύ αδύναμος άνθρωπος που δεν πίστευα οτί τελικά θα κατάφερνα να βγω ζωντανή και που τελικά πάλεψα γιατί το ήθελα τόσο μα τόσο πολύ. Ο καθένας λοιπόν έχει την δική του ιστορία και σέβομαι τον πόνο του ανθρώπο αλλά προσπαθώ να σας δώσω δύναμη. Αυτό που ήθελα πάντα ήταν να έχω έναν καλό σύντροφο και να βρώ τον εαυτό μου μέσα από εκείνον, τώρα αυτό που θέλω πάνω από όλα είναι να μην χάσω ποτέ ξανά την Χριστίνα. Εχω εκείνην και δεν έχω ανάγκη τίποτα άλλο. Δεν χρειάζομαι σύντροφο για να βρω τον εαυτό μου. Αν δεν έχεις εσένα τότε δεν μπορείς να προσφέρεις σε μια σχέση εφόσον δεν ξέρεις να προσφέρεις πρώτα από όλα σε σένα. Αδύνατον!
Λυπάμαι αν μακρυγόρησα δεν θέλω να κουράζω!