Μια χαρα υψος εχω και βαρος!!! Ειμαι 1.60 με βαρος 44 κιλα!!! 37 κιλα ειχα φτασει λογο ψυχολογικου το περασμενο καλοκαιρι!!! Ειναι το σκαρι μου να ειμαι αδυνατη οπως και ο πατερας μου!! Δεν εχουν να κανουν τα κιλα :P
Printable View
Μια χαρα υψος εχω και βαρος!!! Ειμαι 1.60 με βαρος 44 κιλα!!! 37 κιλα ειχα φτασει λογο ψυχολογικου το περασμενο καλοκαιρι!!! Ειναι το σκαρι μου να ειμαι αδυνατη οπως και ο πατερας μου!! Δεν εχουν να κανουν τα κιλα :P
καρολ να σε ρωτησω...εσυ γενικα ειχες πολυ καιρο κρισεις πανικου?
Karol αν εχεις αποκλεισει τον παθολογικο παραγοντα,τοτε μπορεις να κανεις πραγματα που θα βοηθησουν το σωμα σου να χαλαρωσει οπως πχ καποια μορφη ασκησης,διαλογισμο κλπ.
Επισης μπορεις σε περιπτωση που σε πιασει παλι ταχυκαρδια να εισπνεεις αργα απο το στομα και να εκπνεεις απο την μυτη.Αυτη η τεχνικη αναπνοης μειωνει τους παλμους της καρδιας.
Παιδια τελικα πηγα σημερα σε γιατρο , μου εκανε καρδιογραφιμα και τριπλεξ ,μου ειπε πως εχω http://health.in.gr/news/various/art...aid=1231089585 !!! Ειμαι χεσμενη ειναι η αληθεια αλλα ενταξει με καθυσηχασε διοτι μου ειπε πως πολλες γυναικες το εχουν και ουτε καν το ξερουν και σπανια προκαλει προβλημα!!!!!! Ε ΜΑ!!!! τοσες και εντονες ταχυκαρδιες, δεν μπορει να ητανε στο μυαλο μοΥ!!!!