ενός ζώου..σκέψου ότι μέσω ταινιών έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους έτσι..
ενός ζώου..σκέψου ότι μέσω ταινιών έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε ανθρώπους έτσι..
εχετε παει σε νεκροτομειο? Εχετε συμμετασχει σε σφαγη ζωου?
Εντάξει το παραδέχομαι έχω σκοτώσει μυρμήγκια με τα γυμνά μου χέρια, πολύ παλιά όμως.
Επίσης πιο πρόσφατα εξολόθρευσα κατσαρίδες, με το βασανιστήριο της συμπυκνωμένης χλωρίνης.
Εσύ axl100 έχεις συμμετάσχει σε σφαγή ανθρώπου;
Ρε παιδιά, λύστε μου μια απορία, τι είναι το νεκτομειο, στο post #17;
Άκυρο, το 'δε κι έγινε edit και νεκροτομείο.
φυσικά.
αφού είσαι και γλωσσοπλάστης.
joann η αλήθεια πως δεν μπορώ να φανταστώ κατσαρίδες, σε οιαδήποτε μορφή -ever-,
που να δύνανται να μου προκαλέσουν ρίγη ηδονής.
ασε που, η χλωρίνη χρησιμοποιήθηκε επειδή δεν υπήρχε τίποτε άλλο ως αμυντικό όπλο!
lol
Βody-Rocker, εμείς ήμασταν πιο εξοπλισμένοι... χειροκίνητη τρόμπα πετρελαίου που άναβε η γιαγιά μου την γκαζιέρα
ποτιστήρια που τα 'χαμε τρυπήσει σαν σουρωτήρια για να συλλέγουμε και να φυλακίζουμε μυρμήγκια
και άλλα τέτοια αιμοσταγή και φρικιαστικά...
Τη χλωρίνη είναι αλήθεια δεν την είχαμε σκεφτεί...
Αλλά ποτέ δεν είναι αργά να δοκιμάσει κάποιος την αποτελεσματικότητά της σαν μέσο εξολόθρευσης...
Φαντάζομαι ότι θα 'ναι καλύτερη γιατί θα τις λευκαίνει κιόλας!!!
Χαχαχαχαααα!!!!
Κι εγώ με οινόπνευμα τις σκοτώνω αλλά χωρίς φωτιά. Βέβαια, τώρα που το σκέφτομαι, αν εξαιρέσεις το "κριτς" και λοιπούς σιχαμερούς και ανατριχιαστικούς ήχους, έτσι γλυτώνεις και το μάζεμα, γιατί εγώ φοβάμαι και τα πτώματα να πλησιάσω. Πάντως πεθαίνουν ακαριαία και δεν έχω βρει καμία μέχρι τώρα που να αντέχει το "ποτό".
τελικα το εχουμε ολοι το σαδιστικο μεσα μας χαχαχαχα
Σιγά μην τις κάνει και αόρατες, ρε Joann!
Μήπως να ανοίξουμε νέο Θέμα ("Τρόποι εξολόθρευσης κατσαρίδων" ή έστω "Ο καταλληλότερος σύντροφος: Κατσαριδο-Terminator");