Συμφωνώ απόλυτα καθώς και με το κλείδωμα του θέματος.
Printable View
Εγώ πάλι βλέπω, και καλησπέρα σας εν τω μεταξύ, πως δε τίθεται ζήτημα "κλειδώματος" σε ένα τέτοιο φόρουμ... ο λόγος ύπαρξής του είναι για να κάνει τη διαφορά... αλλά τελικά όχι... επειδή έχω πάνω από μήνα να γράψω... παρακαλώ, όχι διάλογος του κώλου με τις γνωστές χρήστριες...σε μια δημόσια συζήτηση επιτρέπονται τα πάντα... αναρωτιέμαι κιόλας... μόλις άρχισα την ανάγνωση... μάλλον θα βρω πολύ υλικό για ανάγνωση και για θλίψη...
ναι, μόνο θλίψη... για όλους εσάς που δε σας επιτρέπουν - οφθαλμοφανέστατα - να εκφράζεστε...
Εγώ πιστεύω ότι το ζήτημα της κατάποσης σπέρματος έχει μεγάλη ψυχολογική χροιά, ενώ το μαστουρωμένο σεξ όχι. Δεν καταλαβαίνω τη λογική κλειδώματος αυτού του θέματος, ενώ το άλλο παραμένει ανοιχτό... ΠΟΛΥ περίεργο
... περίεργο;... τίποτα δεν είναι περίεργο... στατιστικό είναι το θέμα, πού θα γίνει το μεγαλύτερο τζέρτζελο, απλά πράματα... κατά τ' άλλα η "ιεραρχεία" όσον αφορά την... ψυχολογική χροιά μας μάρανε... όχι εμάς, καταλαβαίνετε τί εννοώ... να καληνυχτίσω λέγοντας πως μπήκα από σπόντα - ξέρει ο φίλος μου ο Ιωάννης - , δε τελείωσε ακόμη ο Γολγοθάς μου (του) και πρόλαβα να διαβάσω κάτι ολίγα από Κενό... ορθός και ανισόρροπος όπως πάντα... ο "φυσιολογικός" άνθρωπος δηλαδή... και ο πάντα εκμεταλλεύσιμος Κενέ μου έ;... "μαστουρωμένο σεξ";... και πότε δεν έχει ο έρωτας μαστούρα δε κατάλαβα... Τζόαν;... επειδή δε θέλω να με απογοητεύουν οι άνθρωποι πλέον, θα προσπαθήσω να πω πως δε με απογοήτευσες... δεν έχεις ανάγκη την πεπατημένη πάντως, πίστεψέ με... πόσο με λυπεί που κάποιοι γουστάρουν που γράφω ακόμη τις σκέψεις μου στα νοικιασμένα τους χωράφια όμως... βλέπεις, δε βρήκα τα χρειαζούμενα για να καλλιεργήσω μόνη μου... καβάτζες σα και τις δικές τους δηλαδής... αύριο επιστρέφουμε Γιάννη... θα σας γράψω κι άλλα παραμύθια πολλά, αρκεί υλικό να μου δώκετε... :)... καλό ξημέρωμα...
αφου ο καθενας εγραψε τα δικα του εδω, ειπα να το ξεχειλωσω κι εγω κρατωντας παρεα στη RockElCasbah με τη ποιητικη μου συνωμοσιολογικη γραφη. αυτο το θεμα δημιουργηθηκε γιατι κλειδωθηκε το αλλο που ρωτουσε αν θελετε να τελειωνετε και να τα γλυφετε μετα, το οποιο συμφωνω οτι ηταν αηδια, ομως αν το δουμε με αντικειμενικα κριτηρια το κλειδωμα αυτο παρουσιαζει σεξισμο εναντια στους straight. διοτι ο θεματογραφος μπορει να το ειχε φαντασιωση, και να τον επηρεαζε ψυχολογικα και σεξουαλικα (ειδικα αν οι κοπελες του φερονται καπως μειονεκτικα γι'αυτη του την ιδιαιτεροτητα). σπευσατε ομως αμεσως με την κατηγορια (κι οχι το σπερμα) στο στομα καταπιεζωντας τον. δε φτανει που καταπιεζομαστε εκει εξω, να την εχουμε και στο φορουμ τη καταπιεση, να γινουμε δυσλειτουργικοι. αν κι απ'τη μια καταλαβαινω οτι φαινεται πολυ ασχημο και χαμηλου επιπεδου αυτο που περιεγραψε, ομως απ'την αλλη ειμαστε σε φορουμ ψυχολογιας και υποτιθεται λεμε τα παντα γιατι τα παντα μας επηρεαζουν ψυχολογικα οποτε και κατι τετοιο θα ηταν αποδεκτο. ας ειστε τουλαχιστον δικαιοι οταν μιλανε οι straight να μη πεφτει διαγραφη, ενω αντιθετως ακομα κι οταν βριζουν οι gay περα βρεχει (θυμαμαι παλιοτερα ενας babis ειχε ανοιξει θεμα μεχρι και για δονητη στο κωλο του). αλλα καταλαβαινω οτι ειναι ολα ενα οργανωμενο σχεδιο υπερ της πουστοποιησης της κοινωνιας, για να εξαφανιστουν οι αντρες και να μη μενουν εγκυες οι γυναικες, κι ετσι τελικα να μη διαιωνιστει το ειδος μας. τα παλιοκαριολια τα ερπετοειδη νικησαν παλι!
Ο δονητής εκεί πέρα ήταν ξεκλείδωτος ως θέμα?
τωρα πλεον οχι αλλα ειχε φτασει 22 ολοκληρες σελιδες!
οποιος δε με πιστευει τσεκαρει εδω http://www.e-psychology.gr/forum/sho...0%CE%9F%CE%9D-!
σημασια δεν εχει το θεμα, αλλα το ΠΩΣ παρουσιαζει ο αλλος το θεμα. ολοι εσεις γενικα, σας αρκει να σας σερβιρουν ομορφα λογακια ωσε να τα φατε και να πειτε κ ευχαριστω αρκει να ειναι στολισμενα με μονοκερους και νεραιδουλες, δεν εχει σημασια αν σας λεει να πα να γθειτε (γθυθειτε εννοουσα) . αρκει να ναι λαμπερο και ωραιο σαν Χριστουγεννιατικο δεντρακι! ετσι δεν ειναι? δεν εχετε μαθει ακομα απο την καθημερινοτητα ?
... ώι, βάϊ μάνα μ' και μη χειρότερα... καλά Κενέ, πρωτοποριακός όπως πάντα έ;... λολ!... αλλά τί να λέμε... σιγά το "σιχαμερό' θέμα με πέντε χύσα πάνω σε δυο βυζά... όταν τα σκουπίζουμε με τη γλωσσίτσα καλά είναι, όταν τα γράφουμε είναι "τζιζ κακά"... το ανέκδοτο όμως ήτο εδώ και ευτυχώς που γράφονται ακόμη κάτι τέτοια κωμικά, γιατί το γέλιο ομορφαίνει τη ζωή αδερφέ μου, πώς να το κάνουμε;...
"... όχι, αλλά δεν έχει σχέση με την ψυχολογία στις σχέσεις και τη σεξουαλικότητα, αλλά με βίτσια και σεξουαλικές ορέξεις..."
Τουτέστιν, δεν έχει λέει σχέση με την ψυχολογία του άνθρωπα γιατί - επίσης λέει - πως έχει σχέση με τα βίτσα - η βίτσα, της βίτσας... - και τις σεξουαλικές ορέξεις... άρα;... οι σεξουαλικές ορέξεις και τα βίτσα δεν έχουν σχέση με την ψυχολογία είναι σε άλλη συμπαντική κατηγορία και αφορούν άλλο είδος ζωής... να τί μαθαίνει κανείς στα 41 του ρε κουφάλες. Αλλά δε φταίει κανείς άλλος... εγώ φταίω που δεν έγλυψα 10 χύσα παραπάνω για να πιάνω τα υψηλά νοήματα ρε πούστη μου... λολ και νά 'στε καλά με τα ωραία σας!...
RockElCasbah μου λειψες λιγακι ειναι η αληθεια (τοσο δα μη φανταστεις πολυ), γραφε συχνοτερα. επισης ποτε δεν ειναι αργα να γλυψεις κι αλλα χυσα παραπανω, εκφρασου ελευθερα γενικοτερα στη ζωουλα σου.