Originally Posted by
Δήμητρα Ν.
Θα σταθώ κι εγώ σ'αυτό το άσχημη και θα σου πω,τελείως μητρικά ότι στο σεξ και στο φαϊ,η εξωτερική εμφάνιση ΔΕ ΜΕΤΡΑΕΙ.Θα μπορούσα να σου πω "φιλαράκι,αν δε μπαζώσεις,δε χτίζεις" και να σε κάνω να ψάχνεις εναγωνίως κάποια άσχημη.Αλλά θα ήταν εντελώς ανώριμο από μέρους μου.Είμαι και μεγαλοκοπέλα και δε μου επιτρέπεται.
Εγώ προτείνω να περιμένεις.Δεν είσαι φρικιό που είσαι παρθένος γλυκέ μου,ξέρω άνθρωπο παρθένο ως τα 35 του.Δεν έπαθε και τίποτα.Δε σου λέω να περιμένεις και συ τόσο,αλλά κάνε υπομονή βρε πουλάκι μου.Μπορεί η τυχερή να είναι δίπλα σου και να μη τη βλέπεις.Μπορεί να είναι κάποια φίλη που ξέρεις χρόνια.Άλλωστε καλέ μου,στα φιλικά μπαίνουν τα καλύτερα γκολ...
Αυτή τη γυναίκα πρέπει να τη θυμάσαι με χαρά.Για πάντα.Αν πας με κάποια που δε θα σου αρέσει,τι θα'χεις να θυμάσαι από την πρώτη σου φορά γλυκέ μου;Ότι σκεφτόσουν "μην ανοίξεις τα μάτια" και "μη κοιτάξεις κάτω" ;
Είμαι σίγουρη ότι η στιγμή σου θα έρθει σύντομα.Φτάνει να τη ΔΕΙΣ να έρχεται.Μη κοιτάς το δέντρο και χάνεις το δάσος.
Φιλικά
Δήμητρα