Originally Posted by
RainAndWind
Η αναβίωση σε άτομα όπως ο ΚΕΝΟ (και ενίοτε και γω, όχι μόνο δε μειώνει, αλλά αυξάνει το θυμό, λολ)
Κενό, ας επικεντρωθούμε στα θετικά σου στοιχεία. Έχεις μία εμμονή να μας τονίζεις τα κακά σου, που ξέρεις, όλοι έχουμε εξάλλου.
Λοιπόν, θα σου πω πόσα θετικά βλέπω εγώ σε σένα, δε μπορώ να γνωρίζω αν και πόσα βλέπουν άλλες.
Είσαι μεν κυνικός, αλλά φιλοσοφημένος. Έχεις βαθιά σκέψη, εντελώς απομυθοποιημένα αντιμετωπίζεις την πραγματικότητα και τις ανθρώπινες σχέσεις.
Αυτό σημαίνει ότι έχεις καταφέρει ότι το 90% των ανθρώπων δεν έχουν, να μασάνε στα παραμύθια που τους πλασάρει ο πολιτισμός τους ως υπέρτατες και αναλλοίωτες αξίες.
Ένα αυτό. Μετά, είσαι brutally honest. Που άλλες φορές ξενίζει τους ανθρώπους γύρω σου, άλλες σε θαυμάζουν ίσως γι αυτή σου την ικανότητα να μιλάς τόσο αληθινά για όλα τα μέσα και τα έξω σου. Δε φοβάσαι να πεις την άποψή σου, άρα κατά κάποιον τρόπο είσαι αποστασιοποιημένος από τις συναισθηματικές αντιδράσεις του περιβάλλοντός σου. Δεν είναι πάντα κακό στοιχείο αυτό, ειδικά όταν ζεις σε τοξικό περιβάλλον, η αποστασιοποίηση αποβαίνει σωτήρια αρκετές φορές.
Είσαι πιστός φίλος, άσχετα αν δεν έχεις φίλους. λολ
Το έχω διαπιστώσει ότι πάντα στέκεσαι βράχος σε όσα άτομα νιώθεις κοντινά σου, ανεξαρτήτως συνθηκών, αυτό σε κάνει ένα αξιόλογο άτομα για φιλία.
Τα αρνητικά σου τα ξέρεις, τα έγραψες και παραπάνω. Οι εξτρίμ αντιδράσεις δηλώνουν και πάθος εκτός από θυμό. Να το σκεφτείς κι αυτό, και να χρησιμοποιήσεις αυτό το πάθος που έχεις για αλήθεια και σχέσεις ουσίας ώστε να σε εξυπηρετήσει. Μπορείς.
Εμένα με βοηθάνε στο θυμό μου οι αποστάσεις, φυσικές και μη. Περισσότερο όλων η μοναξιά στη φύση. Ξέρω πως η κοινωνικοποίηση θα σε βοηθήσει αν την καταφέρεις.
#Αν σκοπεύεις να ρίξεις μπουνίδια, ας συμμαχήσουμε να το κάνουμε σωστά! ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ και όχι σε άσχετους στόχους που θέλουν να μας κατευθύνουν.
Επίσης θα προσθέσω ότι αρκετές από τις αντιδράσεις σου είναι αναμενόμενες και καθόλου έξω από την ψυχολογία μεγάλης μερίδας ανθρώπων σήμερα. Αν αναγκαζόμουνα να ξαναζήσω με τους γονείς μου θα έκοβα φλέβες λέμε, άρα σε νιώθω. Στις παπαριές που ακούς δοκίμασε και το χιούμορ κάποιες φορές, όποτε μπορείς. Σιγά σιγά θα σου έρχεται ευκολότερα. Τέλος θα σου πω ότι σε συμπαθώ άσχετα από τις κλωτσοπατινάδες μας, γιατί έχουμε αρκετά κοινά στοιχεία ως προσωπικότητες, εκεί οφείλονται και οι συγκρούσεις μας.;P
u said it, άνθρωποι των "άκρων".