-
Να πας σε ψυχίατρο καλό να του εξηγήσεις τι έχεις ,να σου δώσει σωστό φάρμακο,συγνώμη αλλά το να κάνουμε ανάλυση για το lexotanil ή κάτι άλλο χωρίς να είμαστε ειδικοί έχοντας κάτι άλλο ο καθένας,άλλο χαρακτήρα, έχουμε βιώσει άλλες εμπειρίες,αντιδρούμε διαφορετικά σε κάθε φάρμακο δε νομίζω ότι βγάζει σε ασφαλή διάγνωση για θεραπεία, όποιο πρόβλημα είναι αυτό
-
το λεξοτανιλ μαζι με το στεντον ειναι το αγαπημενο μου αγχολυτικο, δεν ειναι τοοοσο εθιστικο σε σχεση με ζαναξ κ ταβορ πχ, απλα πρεπει να προσεχεις, πχ αμα το παρεις 3 μηνες μετα το κοβεις για ενα χρονικο διαστημα κ μετα παλι το συνεχιζεις
-
Γενικοτερα τα ηρεμιστικα (π.χ. Lexotanil, Normision, Tavor, Valium, Hipnosedon, Xanax...) εχουν εξαρτησιογονο/εθιστικη δραση γι'αυτο και πρεπει να χορηγουνται για μικρο χρονικο διαστημα (γυρω στον ενα μηνα) και στη συνεχεια αν κριθει απαραιτητο, να τα ξαναρχισει ο ασθενης εχοντας αφησει να περασει πρωτα μια αλφα χρονικη περιοδος.
Δυστυχως, ομως, ο καθενας μπορει να παει σ'εναν γιατρο οποιασδηποτε ειδικοτητας και να του τα γραψει ετσι αυθαιρετα με αποτελεσμα, λογω της μακροχρονιας χρησης τους, να τρεμει ολοκληρος εαν δεν τα παρει, να παρουσιαζει απωλεια μνημης, ζαλη, αυξημενο αγχος, χειροτερευση υπνου...
Απευθυνσου σε καποιον ειδικο φιλε μου, ωστε να ακολουθησεις μια ολοκληρωμενη/συστηματοποιημενη θεραπεια!
-
Τα εκοψα τελικα εδω κ μια εβδομαδα & παιρνω πιο χαλαρα, atarax 150mg με αλκοολ κ αν δεν κοιμηθω ενα στιλνοξ των 10.
Παρολα αυτα αισθανομαι μια ασφαλεια να κραταω 2 κουτια των 6 (λεξο) σε περιπτωση που τα χρειαστω. ;P