Originally Posted by
KENO
καλη αυτη η καραμελιτσα λιλιουμ, μου ειπες κι εμενα το ιδιο πριν μερες.
Mερικες αληθειες ειναι πανανθρωπινες, η αληθεια ειναι, ειτε μας αρεσουν ειτε μας ενοχλουν.. Οι ατυχιες μας πηγαζουν απο τις αδυναμιες μας, αν βαλουμε στην ακρη τον παραγοντα απροσεξια. Διαφωνεις οτι αν ο Γιαννης ειχε περισσοτερη αυτοπεποιθηση, δεν περιμενε απλα ο,τι του χτυπησει την πορτα, διεκδικουσε, δεν ελεγε ναι σε κοπελες που δεν τον καλυπταν, οτι θα ειχε περισσοτερες ευκαιριες ελευθερος να ειναι μαζι με αυτη που θελει? Πες ναι ή οχι.
αλλα ξερεις κατι, οταν τρως χυλοπιτα μια δυο τρεις 4-5 δεκα, στο τελος μαθαινεις οτι δε κερδιζεις ουτε με αυτον τον τροπο, οποτε σταματας να απλωνεις το χερι και να ζητας, γιατι σε χαρακτηριζουν λιγουρη κι αγαμητο.
Οταν νιωθεις την ελλειψη σε κατι και το ζητας απεγνωσμενα, δε θα το παρεις. Κι αυτη ειναι πανανθρωπινη αληθεια, οσο το κυνηγας τοσο αυτο θα απομακρυνεται. Δε χρειαζεται να εισαι ζητουλας για να παρεις κατι, απλα να δινεις αγαπη και ευτυχια στους γυρω σου και θα σου ερθει. Γιατι να ερθει καποιος σε εναν μοναχικο κακιασμενο δυστυχισμενο χαιρεκακο που ζηλευει τους γυρω του και τα βαζει με τις γυναικες και γκρινιαζει συνεχεια? Δε μιλαω για σενα, ειπα ενα ακραιο παραδειγμα.
εσεις οι γυναικες λετε ετσι τους αντρες, εσεις τους μαθατε οτι ειναι ασχημος αυτος ο τροπος, και δε πρεπει να κανουν το πρωτο βημα. κι αφου οι αντρες εκτος απ'το ψυχολογικο τραυμα που τους δημιουργησατε με τοση απορριψη, ειδαν οτι δε καταφεραν τιποτα, σου λενε αστο κι οποια θελει ας ερθει μονη της.
Αυτο ειναι μια αληθεια κατα καποιο τροπο, οι αντρες γινανε αντρακια, και οι γυναικες γινανε αντρακια και αυτες. Το εχω ξαναπει καπου και σε παλιοτερο ποστ μου, συμφωνω μαζι σου μεχρι ενα σημειο, διαφωνω ομως στο να παραιτουμαι επειδη μια κατασταση μπορει να ειναι καπως ετσι, γιατι εχουμε τη δυναμη να την αλλαξουμε για μας.
μονο που δεν ερχεται καμια μονη της,
Ειπαμε σαρεσουν οι παλιοι κλασικοι ρολοι, μην παραπονιεσαι αν δεν ερχεται μονη της!
γιατι εδω ειναι ολες καλομαθημενες και γουσταρουν επιπεδο Ρουβα για να ενδιαφερθουν.
Τωρα τι να λεω αυτα που σου λενε ολοι. Εχω ζησει χρονια και στην ΑΘηνα και γνωρισα ενα σωρο γυναικες που δεν ειναι επιπεδο Ρουβα. Και δεν ειναι κακο να ειναι κανεις επιπεδο Ρουβα, η πολλη κουλτουρα και διανοησις και θεωρια και παρα-μορφωσις και το αντεργκραουντ σε οδηγουν κατω απο το γκραουντ, και εκει ζωη γιοκ.
επισης οι ατυχιες δεν πηγαζουν παντα απο τις αδυναμιες μας, ειναι καθαρα θεμα τυχης αμα η κοπελα θα ειναι στο mood πχ να ερωτευτει γενικοτερα, και θα κατσει στον αντρα που της την επεσε. διαφορετικα οσο κι αν προσπαθει ο καημενος ο αντρας να την εντυπωσιασει, να της τραβηξει τη προσοχη και λοιπα, αδικος κοπος η κοπελα θα αδιαφορησει.
Σε παραπεμπω παραπανω στην ερωτηση που σου εκανα. Αν ο Γιαννης και ο καθε Γιαννης τα ειχε καλυτερα με τον εαυτο του, θα τα ειχε καλυτερα και με τους γυρω του, με τις δημοσιες σχεσεις που λεει, και με τις γυναικες, θα εβρισκε πιο ευκολα κοπελα, ακομα και αν αυτη δεν ηταν στο μουντ, και αν δεν καθοταν τελικα βρε αδερφε, δε θα φοραγε πλερεζες, θα πηγαινε στην επομενη με χαρα.