Και για να χαμογελάσετε λίγο!!
Για την απο πάνω....
Σ΄αγαπώ σ΄αγαπώ πού με βάζεις;;;;;;;;;;;)
Printable View
Και για να χαμογελάσετε λίγο!!
Για την απο πάνω....
Σ΄αγαπώ σ΄αγαπώ πού με βάζεις;;;;;;;;;;;)
Πού αλλού ? Στην καρδιά μου;)
Εγω παλι το λεω συχνα το σ αγαπω και οποτε το πω το εννοω... το προβλημα ειναι οτι οι πιο πολυ ανθρωποι δεν ξερουν τι σημαινει σ αγαπω.... και για αυτο ακριβως τον λογο φοβουνται να το πουν... ξερω θα ρωτησεται τι σημαινει... θα πω αυτο που σημαινει για μενα... και γιατι μου ειναι ευκολο να το πω και να το εννοω... απλα το σ αγαπω ειναι η κορυφωση μιας στιγμης... ειναι η στιγμη που νιωθεις οτι εχεις επιτρεψει στον αλλο να γινει κομματι απο τον ψυχικο σου κοσμο.. τον αφηνεις να ικανοποιει καποιες αναγκες σου του δινεις δηλαδη μια α εξουσια στον ψυχισμο σου και οποταν αυτοματα θα σε πονεσει οταν τον χασεις επειδι θα νιωσεις την ελλειψη του ως αντικειμενο ικανοποιησης αναγκων.. απο την αλλη το οτι ειπες στον αλλο σ αγαπω δεν σημαινει οτι θα ανεχτεις τα παντα επειδι απλα αφου ειναι το αντικειμενο που σου ικανοποιει την αναγκη σου μπορει ευκολα να αλλαξει αν σταματησει να την ικανοποιει .. οπως αλλαξαμε καποτε την μανα με τη δασκαλα .. μετα την δασκαλα με κατι αλλο και παει ΄λεγοντας... απλα πρεπει να μαθεις να ζεις στο εδω και τωρα και να εκφραζεσαι στο εδω και τωρα.. επειδι ο μονος που μπορει και αυτο αμφιβολο να ξερει το μελλον ειναι ο Θεος και αυτος δεν ξερουμε να υπαρχει στα σιγουρα...
λέξεις λέξεις λέξεις..........στην πράξη δείχνεις πόσο και άν νοιάζεσαι ..τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.....
Quote:
Originally posted by Helena
λέξεις λέξεις λέξεις..........στην πράξη δείχνεις πόσο και άν νοιάζεσαι ..τα υπόλοιπα είναι παραμύθια.....
Και ως γνωστον....
Πισω απ\' τις λεξεις.......... κρυβεται ο Αλεξης.....
Ακριβώς επειδή στις πράξεις είναι η ουσία, αν τον άλλον τον αγαπάς και του το δείχνεις με κάθε τρόπο και του δίνεσαι με όλους τους τρόπους, γιατί να κολλάς στις λέξεις?Τι θα αλλάξει όταν το πεις, αφού ούτως η άλλως το δείχνεις?Quote:
Originally posted by Helena
(ρητορικό το ερώτημα)
Δεν μπορώ να μην γράψω σε αυτό το thread έστω και αν έχει περάσει καιρός από το τελευταίο post.
Το να πεις το σ\'αγαπώ υπόκειτει σε ένα βασικό κανόνα. Αυτός ο κανόνας δεν πρέπει να επιδέχεται καμίας εξαίρεσης αλλά όσον αφορά την φράση \"Σ\'ΑΓΑΠΩ\" πρέπει να εφαρμόζεται απαρέγκλειτα. Ο κανόνας αυτός λοιπόν έχει ώς εξής:
\"SAY WHAT U MEAN - MEAN WHAT U SAY\"
Πόσο δίκιο έχεις husband...Αν όλοι μας εφαρμόζαμε αυτόν τον κανόνα ακούγοντας παράλληλα και τον άλλον απέναντί μας, όταν τον εφαρμόζει, τότε πολλά από τα προβλήματα των σχέσεων θα είχαν λυθεί μεμιάς...
Γιατί η απόλυτη ειλικρίνεια σημαίνει αγάπη;
Ούτε κατά διάνοια νομίζω δεν ισχύει αυτό.
Πόσο δύσκολη αυτή η λέξη.Στην ζωή μου την έχω πεί 2 φορές.Συμφωνώ με τους περισσότερους απο εσάς που λέτε οτι πρέπει να βασιζόμαστε κυρίως στις πράξεις αλλά ποιός απο εμάς δεν έχει την ανάγκη να ακούει αυτήν την μαγική λέξη;ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΚΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.
σε καποια πραγματα οντως δεν χρειαζεται να εισαι απολυτα ειλικρινης (πχ σωματικα μειονεκτηματα). ομως, γενικοτερα, σκεψου το εξης: οσες φορες απεκρυψες την αληθεια, το εκανες για αυτην ή για σενα; καταλαβαινεις;Quote:
Originally posted by alexandros3
με αλλα λογια, αγαπας καποια/καποιον, μα οχι αρκετα ωστε να εισαι απολυτα ειλικρινης μαζι της/του. κυριως, διοτι φοβασαι μηπως την χασεις εσυ. για σενα το κανεις.
ακουω να λένε \"σ αγαπώ\" τόσο συχνά, όπως το \"καλημέρα, τί κανεις?\"....Προσωπικά, πιστεύω ότι όταν λέγεται τόσο συχνά, μικραίνει,μικραίνει, μικραίνει....χάνει το ειδικό βάρος που χει...
H απόλυτη ειλικρίνεια, τουλάχιστον έτσι όπως το λες, μοιάζει να ακούγεται με ωμότητα.Quote:
Ξέρεις.. υπάρχουν πολλοί τρόποι να πει κανείς κάτι.
Διαφάνεια σου κάνει καλύτερα;
Είναι η διαφάνεια ζητούμενο σε μια σχέση;
Και να βάλω το ερώτημα: ποιος είναι αρκετά ειλικρινής με τον εαυτό του για να μπορέσει να δώσει στον άλλον να καταλάβει αρκετά για τον ίδιο; Νομίζω αυτό είναι πριν απο όλα.
Άλλο η αγάπη παιδιά. Ούτε ειλικρίνεια, ούτε διαφάνεια, ούτε συμφεροντολογία, ούτε τίποτα. Άλλο είναι. Δεν αναλύεται. Είναι να ξέρεις τον άλλο και να τον αγαπάς γ\' αυτό που είναι. Είναι εξαιρετικά σπάνιο.
Μάλλον περιέγραψες τον εαυτό σου... :)Quote:
Originally posted by kanenas
σε καποια πραγματα οντως δεν χρειαζεται να εισαι απολυτα ειλικρινης (πχ σωματικα μειονεκτηματα). ομως, γενικοτερα, σκεψου το εξης: οσες φορες απεκρυψες την αληθεια, το εκανες για αυτην ή για σενα; καταλαβαινεις;Quote:
με αλλα λογια, αγαπας καποια/καποιον, μα οχι αρκετα ωστε να εισαι απολυτα ειλικρινης μαζι της/του. κυριως, διοτι φοβασαι μηπως την χασεις εσυ. για σενα το κανεις.
Αν τα έχεις βρει με τον εαυτό σου, ξέρεις τι λες και τι όχι, πότε σε ποιόν και γιατί, τι θες και δεν θες. Δεν κοροϊδεύεις πρώτα απ\'όλα τον εαυτό σου.