σωστα..ετσι θα κανω κι αν θελει θα φανει
Printable View
σωστα..ετσι θα κανω κι αν θελει θα φανει
Καίτη εγώ αν ήμουν στο θέμα σου λίγο απόλυτη, το έκανα συνεκτιμώντας και το γεγονός, ότι έχουμε μιλήσει αρκετά εδώ στο φόρουμ κι έχω καταλάβει ότι είσαι ευαίσθητος χαρακτήρας και πληγώνεσαι εύκολα.
Γι' αυτό και σου λέω ακόμη, ότι ας πούμε π.χ. προκύπτει σχέση με τον συγκεκριμένο κι αν όλα είναι μια χαρά καλώς και το εύχομαι! Αν όμως συγκρουστείς ή κι αν ακόμα χωρίσεις, θάναι δύσκολο και μεγάλη δοκιμασία για σένα, νάσαι στο ίδιο περιβάλλον εργασίας με κάποιον που έχεις προβληματική σχέση ή είχες σχέση, που έληξε.
Εκτός κι αν έχεις την δύναμη και την ικανότητα, να διαχωρίζεις την εργασιακή σχέση από την ερωτική. Αυτά :)
μαρκελα καλα εκανες και σε ευχαριστω.κι εγω ειμαι πολυ επιφυλακτικη με σχεσεις μεσα απο τη δουλεια αλλα πλεον θα κανω κατι μονο αν ειναι κατι σοβαρο.βεβαια δεν ξερω πως θα προκυψει αλλα εχω τη διαθεση γιατι νομιζω ο συγκρεκριμενος φαινεται καλο παιδι δεν το γνωρισα βεβαια ετσι μια εικονα.συμφωνω οτι αν δε παει καλα κατι θα ειναι διυσκολο για μενα αλλα αυτος δεν ερχεται στη δουλεια καθε μερα δε συνεργαζομαστε αμεσα..
και δεν ησουν απολυτη την αποψη σου ειπες!!
[QUOTE=kaity;337426]γιαννη τι εννοεις?τι υπονοουμενο ακριβως?[/QUOиTE]
και να του χαμογελας μονο φτανει :)))
Κατ' αρχην όπως σχολίασα πιο πάνω μνμα της Μαρκέλας:
"Εξαρταται πόσο τον γουστάρει. Αν ειναι παροδικό συναίσθημα συμφωνω μαζι σου.
Συνηθως για τους λόγους που λες κανεις δεν τολμα να κανει την πρωτη κινηση οποταν δεν γινεται τιποτα......... και ετσι να χανονται καλες ευκαιρίες.....
Θα μπορουσε να του δειξει το ενδιαφερον της με πολύ διακριτικο τροπο για να δει την αντίδραση του.
Απότομες και χτυπητες κινησεις σίγουρα δεν κανουμε στο χωρο της δουλειας. "
πχ ένα χαμόγελο που να δείχνει φλερτ όπως λέει ο axl100. Άλλο, να του ανοίξεις συζητηση με δικη σου πρωτοβουλια, ποιος και από που εισαι, σπουδες, εγω ασχολουμε στη δουλεια με το Χ και τετοια, και στο τελος φραση τυπου τα ξαναλέμε, με τροπο που να του δειχνεις ενδιαφερον για το άτομο του. Τετοιες συζητησεις αμα τους ανοιγουν από μονες τους οι γυναικες περναει απ τη σκεψη των αντρων ότι φαινεται της αρεσω.
Όλα αυτα στα λέω χωρις να υποτιμω αυτο που σου υποδεικνυει η Μαρκέλα ότι πρεπει να σαι προσεκτική επειδή εισαι ευαισθητος χαρακτηρας και πιθανον να πληγωνεσαι ευκολα.
....Ίσως και να περιμενες ακόμα λίγο για να εισαι πιο βεβαιη για το χαρακτηρα του.