Κώστα πατρίδα... Εμείς εδω λυγιζουμε ....
Printable View
@xrysaki ομολογουμενος δεν την εχει ακουσει στερεοφωνικα .Παντα ηταν θεμα 3-4 ημερων μεχρι να υποκυψω.
@μαρκελα ο φοβος μου δεν ειναι μην τυχον και μεινω μονος αλλα μην χασω τη συγκεκριμενη {η τουλαχιστον ετσι νομιζω}
@giorgos panou κατα βαθος και γω το φοβαμαι γιατι ειχα ανακαλυψει σε καποια φαση οτι μιλουσε με καποιον τυπο στο τηλ. καποιες φορες.Υποτιθεται ομως οτι ηταν μονο τα τηλ. και μια φορα που ειχαν βγει για καφε.....μου μυριζει διπλο ταμπλο η ειναι ιδεα μου?
Κώστα, αν καταλαβα καλά από προηγούμενο σου μνμα η κοπέλα θέλει τη σχέση μαζι σου, δεν μενει ουτε με το ζορι ούτε επειδη ισως την παρακαλας. Εμένα μου φαίνεται κακομαθημένη, ίσως από εσενα, ίσως από τη ζωη της πριν σε γνωρίσει, από το σπίτι της κλπ. Και από την άλλη εσύ να της κάνεις όλα τα χατήρια και να μην ξέρεις να διεκδικήσεις ουτε να επιβληθείς σε μια σχέση.
γιαννη εδω συμφωνω παντα τησ ειχα αδυναμια και της εχω αλλα αυτο ισως ειναι το μεγαλητερο λαθοσ παντα λιγηζω και κανω πισω.τωρα πωσ αλαζει αυτο;
Κώστα ο χαρακτήρας δεν αλλαζει , τα συναισθήματα ειναι πραγματικα ? τοτε καλο κουράγιο .... που ειπε και κάποιος παλιότερα .....
μακαρι να ειναι ολα ενα παιχνιδι....φοβαμε πωσ οχι ομωσ...... τελικα δεν γινεται πρεπει να καταλιξω καπου ολα με κανουν να σαλταρω νιωθω να τα παιρνω πολυ αγρια με το ολο θεμα............