Originally Posted by
KENO
ενταξει, αν δοκιμασες με μια μικρη και δεν γουσταρες τοσο, ισως με μια πιο κοντα στην ηλικια σου να ησουν καλυτερα. ειδικα οταν εχετε και κοινα, ισως να σε βοηθουσε κι ολας λιγο να σταθεροποιηθεις, αν δεν ειναι εγωιστρια (πραγμα σπανιο στη χωρα που ζουμε δυστυχως γιατι ολες κοιτανε μονο το μουνι τους πως να καλοπερασουν).
δεν ειναι απαραιτητο οι ανθρωποι γυρω μας να εχουν μονο ενα ρολο, ουτε χρειαζεται να ειμαστε απολυτοι, ποσο μαλλον με τον εαυτο μας. ετσι προσπαθησε κι εσυ να αφεθεις ελευθερος, κανε λαθη, δε προκειται να σε κρινει κανεις πρωτος, παρα μονο ο εαυτος σου που σκεφτεται παντα τα χειροτερα κι απ'αυτο δε προχωραει. πολλες φορες ομως ξερεις οι υποθεσεις που κανουμε οτι μπορει να σκεφτονται οι αλλοι για μας, δεν ισχυουν και ειναι απ'την υπερβολη μας. οποτε αδικα δε προχωραμε και φοβομαστε. οι αλλοι δεν καθονται να ασχοληθουν τοσο μαζι μας -ειδικα αν δεν υπαρχει λογος- αυτο που τους δειχνουμε αυτο πιστευουν οτι ειναι και τελος.
ε και τι εγινε αν εισαι bi ή gay ? τοσοι και τοσοι ειναι, αλλοι πειραματιζονται και αν δε γουσταρουν μπορει να συνεχισουν κανονικα σαν straight, αλλοι το διασκεδαζουν κανονικα και με τα δυο φυλα. κι εγω μπορει να γουσταρα εμπειρια με τρανσεξουαλ πχ, αν και δεν εχω δοκιμασει, δε νομιζω να με χαλουσε. αλλα δε καθομαι να κομπλαρω και να χαλιεμαι γι'αυτο, ουτε καν κολλαω στις ταμπελες. παραμενω εγω οτι κι αν ειμαι, και τις περισσοτερες φορες θελω και να ξεχωριζω. μη το βλεπεις κι εσυ σαν αδυναμια αλλα το αντιθετο σαν καφριλα, σαν να ειναι τοσο γαμιας κανεις που να πηδαει οτιδηποτε μεχρι και τους γνωστους του. ισως ακουγεται χαζο αλλα μπορει να σε βοηθησει. αφου εχεις φιλους και παρεες λοιπον δε θα σου ειναι δυσκολο να βρεις να δοκιμασεις. κι αν σου ειναι αρχικα, ισως μετα απο κανα δυο ποτα να μην ειναι. βρες εναν φιλο ή γνωστο που εμπιστευεσαι και νιωθεις πως ταιριαζεται και σε καταλαβαινει και μπορει να ειναι κι αυτος σε ψιλοπαρομοια φαση, και πειραματισου. μπορει στο τελος να γουσταρετε και να εκτονωνεστε παρεα. δε προκειται να αλλαξει η συμπεριφορα σου στο πιο γυναικειο, ουτε χρειαζεται να το μαθει ο κοσμος ολος. αλλα και να το πεις πουθενα, ποιος νοιαζεται, δε μενεις σε χωριο με δεκα κατοικους να κουτσομπολευουν συνεχεια τι κανει ο γειτονας τους επειδη δεν εχουν με τι αλλο να ασχοληθουν.
δε ξερω τι αλλο να σου γραψω, λειπει κι ο Body-Rocker που ειδικευεται σε τετοια θεματα. αν απο εκει πηγαζουν ομως ολα σου τα προβληματα, καλυτερα να το λυσεις συντομα για να σταματησεις να υποφερεις. εχεις και το περιβαλλον το πιεστικο που ειναι χαλια (οπως ολων οσων μενουν με τους γονεις), να εχεις και τις υπονοιες οτι δε ξερεις τι θελεις, ε λογικο ειναι να βασανιζεσαι.