ρε παιδια καταρχην σας ευχαριστω ολους για την συμμετοχη σας!
εμυ μου αν και βρηκα λιγο χιτλερικο το θεμα με το ταμπασκο γελασα με την αλλη σου κορη,οχι γι'αυτο που επαθε το φουκαριαρικο αλλα φανταστηκα οτι και ο δικος μου αντρας θα ειχε γινει μπαρουτι και θα ειχε αρχισει το εξαμαξ σε εμενα και θα εβριζε σιγουρα και την παιδιατρο!
ενταξυ εμεις οι μαμαδες πρεπει να ειμαστε ποιο σκληρες,οι γιαγιαδες κακομαθαινουν τα παιδια και καλα εκανες και τις εμαθες στο δωματιο τους μια κι εξω
θα σου τον φιλησω μολις ξυπνησει :-)
κι εγω αυτο πρεπει να κανω,οχι μια στην κουνια μια μαζι,σιγουρα μπερδευεται κατα καποιο τροπο και καταλαβαινει οτι δεν ειμαι αποφασιστικη και ακριβως εκει μαλλον το ''χανω''
το θεμα ειναι
carry οτι δεν εχω κατανοηση
δηλαδη αν τον παρει ο υπνος τον μικρο και μετα τον βαλω κουνια εχει καλος
αν ομως αφησω τον μικρο στην κουνια,στην προσπαθεια μου να τον κοιμησω εκει
-(ωστε να καταλαβει οτι εκει πρεπει και να μην του το κανω με πονηρια)-
οταν το αντιλαμβανεται σπαραζει στο κλαμα κι εγω επιμενω
τρεχει ξωπισω ο καλος μου αντρουλης,αχ,τι καλος!τον παιρνει αγκαλιτσα και του δηλωνει:
ελα στον μπαμπακα αγορακι μου,ειναι κακια η μανουλα και δεν σε παιρνει κοντα της?αχου το μωρε!!!!
εκει μου σηκωνεται η τριχα και γινομαι διαολος!
γιατι για να κανω κατι πρεπει να με βοηθαει στην κοινη αποφαση,οχι να γινομαι παντα εγω η κακια!!
σιγουρα ειναι κακο να του γινονται τα χατηρια και του εχω κοψει πολλα με μικρες αποφασιστικες τιμωριουλες,γιατι θα μεγαλωσει και πρεπει να ξερει και να χανει στην ζωη
αυτο εχει ως αποτελεσμα οταν ο πατερας του ειναι εδω,εμενα να μην με θελει
θεοφανια μου αυτο θα κανω,θα δηλωσω στον αντρα μου οτι ετσι και ανακατευτει ξανα θα γινει χαμος και θα το κοψω μια κι εξω
λαμπρο
ειναι πραγματι απιθανος!πανεξυπνος,
τρυφερος και αγαπουλης οπως λεει και η βοιντ
αλλα θεωρω οτι πρεπει να τον αφησω να απεξαρτητοποιηθει λιγο,γιατι αν δεν ξεκολλησει απο πανω μου αργοτερα θα εχει ανασφαλειες