Quote:
Originally posted by keep_walking
Μιας και διαβασα σε ερευνες οτι ο θυρεοειδης προκαλει πολλες φορες παρομοια ψυχολογικα προβληματα αποφασισα να κανω μια εξεταση του θυρεοειδη.
Βγηκε καλη κανενα προβλημα σε αυτο αλλα μου ζητησαν να κανω και μια γενικη εξετασε αιματος.
Λοιπον το συκωτι μαλλον εχει αρχισει και τα παιζει.Κατα 99,99% συμφωνα με το γιατρο οφειλετε στην φαρμακευτικη αγωγη που παιρνω.
Δεν εχω κανει παλιοτερα εξετασεις και δεν μπορει να συγκρινει αν οι αριθμοι εχουν ανιουσα ή κατιουσα πορεια ή σταθερη και με προετρεψε να κανω εξετασεις μετα απο ενα μηνα παλι για το συκωτι.
Μου ελεγε να του πω το γιατρο που με παρακολουθει και μου γραφει τα φαρμακα και γιατι δεν ειχα κανει εξετασεις πιο πριν ενω παιρνω τετοια φαρμακευτικη αγωγη...γιατι δεν ειχα κανει εξετασεις θυρεοειδη τοσο καιρο και πηγα επειδη διαβασα κατι και εγω του απαντουσα οτι απλως ο γιατρος μου γραφει τα φαρμακα (παει αλλος και τα γραφει για μενα) και οτι δεν εχουμε περαιτερω επαφη εδω και χρονια (απο τη αρχη δλδ χεσμενο με ειχε εχουμε συναντηθει συνολικα μια ωρα τοσα χρονια).
Μια ζωη θυμα ετσι αισθανομαι τωρα:(
Τι να πω...μαλλον θα χρειαστει να μειωσω την αγωγη μου και μαλιστα πηγαινα τοσο καλα:(
Κοίτα αυτό με το μια ζωή χεσμένο με είχε μου άρεσε.Αλλά όμως από ότι μας είπες δεν πατούσες κι εσύ γιατί πίστευες ότι δεν σε βοηθά...Οπότε;....