Originally Posted by
Takis 36
kalopisti, η κατάσταση έχει όπως ακριβώς την περιγράφεις.. είναι βολεμένη με το σπίτι της γι'αυτό και το τρενάρει όσο μπορεί. Οι γονείς της είναι σχετικά μικροί σε ηλικία και το δέσιμο είναι συναισθηματικό. Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, για το ότι μ'αγαπάει δεν έχω καμία αμφιβολία.. απλά διακρίνω πως πρέπει να την έχω λιγάκι στην τσίτα, γιατί κάθε φορά που της δίνω όσα ζητάει, το εκμεταλλεύεται κι επαναπαύεται. Αυτό είναι που πρέπει να προσέξω κι όλα πιστεύω θα πάνε καλά. Πάντως.... πολύ περίεργα όντα είσαστε εσείς οι γυναίκες βρε παιδί μου... sorry κιόλας και χωρίς παρεξήγηση... όταν βρίσκετε έναν άντρα ο οποίος σας παρέχει σχεδόν τα πάντα (σε συναισθηματικό-ερωτικό επίπεδο αναφέρομαι περισσότερο κι όχι σε υλική μορφή), στην αρχή λέτε: "ωραία, εδώ είμαστε!!" και είσαστε κατενθουσιασμένες, σύντομα όμως βαριέστε... θέλετε να σας έχουμε στην τσίτα για να είσαστε "καλά κορίτσια"... σαν να αυτομαστιγώνεστε ένα πράγμα! Εμείς οι άντρες λειτουργούμε εντελώς διαφορετικά... προσωπικά έχω μάθει να δίνομαι ολοκληρωτικά στις σχέσεις μου, καθώς μόνο έτσι νιώθω εντάξει με τον εαυτό μου... μέχρι στιγμής δεν έχει βρεθεί ΚΑΜΙΑ γυναίκα να το εκτιμήσει αυτό σε εμένα... όλες μου οι σχέσεις στο παρελθόν με βαρέθηκαν για αυτόν ακριβώς το λόγο, το αντιλήφθηκα και διέκοψα τις σχέσεις μου γιατί ξενέρωνα όταν άρχισα να αντιλαμβάνομαι πως με θεωρούν δεδομένο και τα όσα πρόσφερα άρχισαν σταδιακά να μην έχουν ιδιαίτερη σημασία για τις συντρόφους μου.