Quote:
Originally posted by interappted
σωστη!!!!!!!!εμενα με πιανει στα εξης:
• Έρχονται στον κόσμο με ένα αίσθημα ότι είναι προνομιούχοι (και συχνά λειτουργούν με αυτό τον τρόπο)
*παντα ημουνα η ροζιττα σωκου...
• Έχουν ένα αίσθημα ότι «δικαιούνται να είναι εδώ», και εκπλήσσονται όταν οι άλλοι δεν συμμερίζονται αυτή την άποψη.(δεν το συζητω....)
Αντιμετωπίζουν δυσκολίες με την απόλυτη εξουσία (εξουσία χωρίς εξήγηση ή επιλογή) (επισης χωρις λογια)
• Απλώς δεν κάνουν κάποια πράγματα, για παράδειγμα το να περιμένουν στην ουρά είναι δύσκολο για αυτά. (αναρωτηθηκα αν με εχουν δει να περιμενω σε ουρα...δεν μπορω καθολου ομως)
• Απογοητεύονται με συστήματα που έχουν προσανατολισμό προς την τελετουργία και που δεν απαιτούν δημιουργική σκέψη.(για αυτο εγινα γραφιστας για να δημιουργω εστω εξωφυλλα)
• Μοιάζουν αντικοινωνικά εκτός εάν είναι με το δικό τους είδος. Εάν δεν υπάρχουν τριγύρω τους άλλοι της ίδιας συναίσθησης, συχνά γίνονται εσωστρεφείς και νιώθουν ότι κανένας άνθρωπος δεν τους καταλαβαίνει. Το σχολείο συχνά είναι κοινωνικώς υπερβολικά δύσκολο για αυτά . (στο σχολειο στα διαλειμματα ελεγα μα τι μαλακιες λενε τα παιδια αυτα??? κ τωρα οταν νιωθω οτι καποιος δεν με καταλαβαινει προτιμω να ειμαι η Ιωαννα της σιωπης)
• Δεν θα ανταποκριθούν στην πειθαρχία μέσω της ενοχής («Περίμενε να γυρίσει ο πατέρας σου σπίτι και να δει τι έκανες»)(ναι κ τι θα με κανει ντα??απο μικρη αυτο απαντουσα!!!)
• Δεν είναι ντροπαλά στο να σου δείχνουν τι χρειάζονται.(χωρις λογια)]
kassi ειμαι ιντικο??????
Ίντιγκο παιδί μου.Οκ,με έπεισες.Αλλά αναρωτιέμαι.Φταίει το ίντιγκο που κρύβω μέσα μου ή η τρέλα μου η λουλακί;;;Εγώ με τις ενοχές είχα πρόβλημα.Κοψοχολιαζόμουν..� �πότε αυτό δε παίζει για εμένα....Ο αδερφός μου μπορεί τώρα που το σκέφτομαι να είναι το απόλυτο ίντιγκο..Who is Ροζίτα Σώκκου;;;;Ο Χαρδαβέλλας την έχει καταβρεί με αυτά τα θέματα.Μέχρι και διάμεσο για τα πνεύματα είχε τις προάλλες..Και αναρωτιόμουν\"Είσαι διάμεσο ή σχιζοφρενής;;;;\"Απ:Είμαι κάτι ενδιάμεσο!!!!!!!!!!!!!!:D