Κύκνε ο σύντροφός μου έχει τους δικούς του φίλους και βγαίνει και μόνος του, όπως κι εγώ το ίδιο με τις φίλες μου. Δεν τίθεται θέμα απαγόρευσης.
Εσένα σου απαγορεύει κάτι τέτοιο;
Printable View
Όχι, ήταν υποθετική ερώτηση βασισμένη σε σχέση του παρελθόντος στην οποία μου το επέτρεπε ακόμα και βράδυ, ακόμα κι αν υπήρχαν άντρες στην παρέα καθώς και σε μια συζήτηση που είχα με γυναίκες συγγενείς μου κατά την οποία με ρώτησαν "δηλαδή αν αύριο σου πει ότι δεν θα βγεις με τις φίλες σου, δεν θα βγεις;" κι εγώ απάντησα ότι δεν θα βγω και με χαρακτήρισαν "θύμα" κι επειδή το θυμήθηκα λόγω του τραγουδιού που άκουγα, είπα να ρωτήσω ποια από τις δυο έχει δίκιο κατά τη γνώμη σας...
Θύμα θα ήσουν αν αισθανόσουν έτσι.
Άσε τι λένε οι άλλες.
Αισθάνεσαι θύμα?
Αλλά επειδή το ερώτημά σου είναι υποθετικό και υποθετικά μπορεί να απαντηθεί, γιατί δεν το κάνεις πραγματικό να δεις και να μας πεις αντιδράσεις?
Ζήτα του να βγεις με τις φίλες σου απόψε να δούμε τι θα απαντήσει.
Να μας φύγει και η απορία δλδ.
Δεν είμαστε πια μαζί, σαν παράδειγμα τον χρησιμοποίησα και είπα ότι εκείνος μου επέτρεπε να βγαίνω και μόνη...όχι, δεν αισθανόμουν θύμα, αισθανόμουν ότι το σωστό είναι να έχει εκείνος τον πρώτο λόγο...απλά επειδή οι απόψεις διίστανται γι' αυτό εν μέρει έβαλα και το θέμα...